Kids Pita Platter
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Kids Pita Platter

Kids Pita Platter

with Hummus and Cheddar Cheese

Meet the ultimate lunch for the picky eater! This spread comes with all the fixins' including cheesy pita wedges, creamy hummus and crunchy veggie sticks. For dessert, we've added tropical kiwis!

Allergènes:
Lait
Sulfites
Moutarde
Oeuf
Sésame

Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation15 minutes
Temps de cuisson10 minutes
DifficultéIntermédiaire

Ingrédients

/ sert 2 personnes

2 pièce(s)

Pain pita

1 tasse(s)

Cheddar blanc, râpé

(Contient Lait)

2 pièce(s)

Kiwi

1 pièce(s)

Carotte

1 cc

Mélange d'épices à l'ail et à l'aneth

(Contient Sulfites Peut contenir Lait, Moutarde, Blé, Arachides, Sésame, Noix, Soya, Sulfites, Triticale)

1 pièce(s)

Crème sure

2 cs

Mayonnaise

(Contient Moutarde, Oeuf Peut contenir Crustacés, Soya, Oeuf, Blé, Gluten, Sésame, Lait, Poisson, Noix, Sulfites, Moutarde)

113 g

Petits pois

4 cs

Houmous

(Contient Sésame Peut contenir Lait, Moutarde, Soya, Sulfites, Blé, Crustacés, Oeuf, Poisson)

Pas inclus dans votre livraison

0.13 cc

Poivre*

1 cs

Huile*

0.13 cc

Sel*

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Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)580 kcal
Graisses42 g
dont saturés15 g
Glucides33 g
dont sucres14 g
Fibres9 g
Protéines20 g
Cholestérol65 mg
Sel1050 mg
Gras Trans1 g
Potassium700 mg
Calcium800 mg
Fer2.3 mg

Ustensiles

Papier sulfurisé
Plaque de cuisson
Petit bol
Cuillères à mesurer

Instructions

Bake pita wedges
1
  • Cut each pita into 8 equal wedges. Add pita wedges and 1 tbsp oil to a parchment-lined baking sheet. Season with salt and pepper, then toss to coat.
  • Arrange pita wedges in a single layer. Bake in the top of the oven until golden and crisp, 5-6 min. (TIP: Keep your eye on them so they don't burn!)
  • Remove pita wedges from the oven, then sprinkle cheese over top.
  • Return to the oven and bake until cheese is melted, 1-2 min.
Prep
2
  • Meanwhile peel, then halve carrot crosswise, then cut into 1/2-inch sticks.
  • Trim snap peas.
  • Peel, then cut kiwi into 1/2-inch slices.
Make ranch dip
3
  • Add sour cream, mayo and 1/2 tsp Dill-Garlic Spice Blend to a small bowl. Season with salt and pepper, then stir to combine.
Finish and serve
4
  • Divide cheesy pitas wedges, carrot sticks, snap peas and kiwi between plates.
  • Serve hummus and ranch alongside for dipping.