Korean Chicken Tacos
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Korean Chicken Tacos

Korean Chicken Tacos

with Creamy Sesame Slaw

étiquettes:
Épicé
Allergènes:
Sulfites
Blé
Soya
Oeuf
Moutarde
Sésame

Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation30 minutes
Temps de cuisson8 minutes
DifficultéIntermédiaire

Ingrédients

quantité par portion

310 g

Filets de poitrines de poulet

6 pièce(s)

Tortillas de farine

(Contient Sulfites, Blé Peut contenir Soya, Avoine, Seigle, Sésame, Triticale, Lait)

1 cs

Mélange d'épices Moo Shu

(Contient Soya, Sulfites, Blé Peut contenir Lait, Moutarde, Noix, Arachides, Sésame)

2 cs

Cassonade

1 cs

Sauce soya

(Contient Soya, Blé, Sulfites Peut contenir Sésame, Sulfites, Blé, Crustacés, Oeuf, Poisson, Lait, Moutarde)

2 cs

Gochujang

(Contient Soya, Blé Peut contenir Lait, Moutarde, Sésame, Sulfites, Crustacés, Oeuf, Poisson)

170 g

Mélange pour salade de chou

2 cs

Mayonnaise

(Contient Oeuf, Moutarde Peut contenir Blé, Crustacés, Poisson, Moutarde, Sésame, Soya, Lait, Sulfites, Oeuf)

1 cs

Vinaigre de riz assaisonné

(Contient Sulfites)

1 cs

Huile de sésame

(Contient Sésame)

2 pièce(s)

Oignon vert

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Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)650 kcal
Graisses16 g
dont saturés3.5 g
Glucides75 g
dont sucres25 g
Fibres4 g
Protéines49 g
Cholestérol130 mg
Sel1570 mg
Gras Trans0.1 g
Potassium1100 mg
Calcium225 mg
Fer5 mg

Instructions

1
  • Thinly slice green onions.
  • Pat chicken dry with paper towels.
  • Sprinkle over Moo Shu Spice Blend, then season with salt and pepper.
2
  • Heat a large non-stick pan over medium-high heat.
  • When hot, add half the sesame oil, then chicken tenders. (NOTE: Don't overcrowd the pan; cook chicken in 2 batches for 4 ppl, dividing sesame oil between batches.)
  • Sear until tenders are golden-brown and cooked through, 3-4 min per side.**
  • Transfer to a plate and cover to keep warm.
3
  • Heat the same pan over medium heat. (From step 2)
  • Add brown sugar, half the soy sauce and gochujang.
  • Cook, stirring often, until brown sugar is dissolved, 2-3 min.
  • Remove from heat.
4
  • Add remaining soy, remaining sesame oil, rice vinegar and mayo to a large bowl.
  • Whisk to combine.
  • Add coleslaw mix and green onions, then toss to combine.
  • Season with salt and pepper, to taste.
5
  • Wrap tortillas in paper towels. Microwave until tortillas are warm and flexible, 1 min.
6
  • Once chicken is cooked through, add chicken to the sauce in the pan.
  • Toss to combine.
  • Divide chicken between warm tortillas.
  • Top with slaw.