This gorgeous and enticing wild rice side dish is just what you need to accompany the rest of your holiday spread! It's packed with colours and flavour, featuring hearty wild rice, sweet roasted butternut squash, ruby-red pomegranate seeds, crunchy almonds and salty feta. And we couldn't leave out tasty mushrooms and leeks!
Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.
14 g
Fresh flat-leaf parsley and thyme
1 pièce(s)
Concentré de bouillon de légumes
(Peut contenir Lait, Sésame, Gluten, Oeuf, Poisson, Moutarde, Crustacés, Soya, Noix, Blé, Sulfites)
½ tasse(s)
Mélange de riz sauvage
2 cc
Sel d'ail
(Peut contenir Lait, Sulfites, Blé, Noix, Triticale, Moutarde, Soya, Sésame, Arachides)
340 g
Courge musquée, en dés
28 g
Amandes, tranchées
(Contient Amandes Peut contenir Soya, Sulfites, Oeuf, Gluten, Lait, Moutarde, Arachides, Sésame)
227 g
Champignons
113 g
Poireau, émincé
½ tasse(s)
Feta, émietté
(Contient Lait)
113 g
Pépins de grenade
¼ cc
Poivre*
0.38 cc
Sel*
3 cs
Huile*