A quick microwave or toast is all you need to transform these ready-made falafels. Rolled up in a soft tortilla and stuffed to the bim with hummus, carrots, cucumber, olives and spring mix!
Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.
150 g
Falafel
(Contient Soya, Blé Peut contenir Blé, Sésame, Soya)
6 pièce(s)
Tortillas de farine
(Contient Blé, Sulfites Peut contenir Noix, Oeuf, Lait, Sésame, Soya)
4 cs
Houmous
(Contient Sésame Peut contenir Lait, Moutarde, Soya, Sulfites, Blé, Crustacés, Oeuf, Poisson)
1 pièce(s)
Mini concombres
30 g
Olives mélangées
(Peut contenir Blé, Lait, Sulfites, Oeuf, Poisson, Noix)
28 g
Mélange printanier
56 g
Carotte, en juliennes
2 cs
Mayonnaise
(Contient Oeuf, Moutarde Peut contenir Crustacés, Poisson, Gluten, Lait, Moutarde, Sésame, Soya, Sulfites, Blé)
1 cc
Huile*
Halve falafel. Add falafel to a microwave-safe plate. Drizzle 1 tsp oil over falafel. Cover and microwave on high for 1-2 min. (NOTE: You can also heat the falafel in a microwave oven, uncovered, on high for 2-3 min until toasted.)
Thinly slice cucumber. Tear or chop olives. Mix together mayo and hummus in a small bowl.
Spread hummus mixture over tortillas. Top with spring mix, cucumbers, carrots, olives and falafel. Season with salt and pepper.