Allumez la cafetière et préparez-vous à déguster un pain doré sucré-salé cuit au four avec des pommes et du bacon! Qui a dit qu’on ne peut pas manger de dessert au petit déjeuner?
Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.
2 pièce(s)
Œuf
(Contient Oeuf)
100 g
Tranches de bacon
2 pièce(s)
Pains briochés
(Contient Oeuf, Blé)
2 cs
Sirop d'érable
1 pièce(s)
Pomme Gala
1 cc
Mélange d'épices pour tarte à la citrouille
237 ml
Crème
(Contient Lait)
2 cs
Cassonade
2 cs
Beurre non salé*
(Contient Lait)
0.13 cc
Sel*
Before starting, preheat the oven to 400˚F. Peel, core, then cut apple into 1/4-inch pieces. Heat a large non-stick pan over medium-high heat. When hot, add 2 tbsp butter, then apples. Cook, stirring often, until tender-crisp, 4-5 min. While apples cook, cut buns into 1-inch pieces.
Whisk together eggs, brown sugar, pumpkin pie spice, cream and 1/8 tsp salt in a large bowl. Add bun pieces and apples to mixture. Stir to coat until liquid is absorbed. Add mixture to a greased 8x8-inch baking dish. Bake in the middle of the oven until puffed and golden-brown, 35-38 min.
While apple french toast bakes, add bacon to a parchment-lined baking sheet. Bake in the bottom of the oven until crispy and cooked through, 12-15 min.**
Allow apple french toast bake to cool slightly before serving, 3-5 min. Serve with maple syrup and bacon on the side.