Salade croquante à la vietnamienne
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Salade croquante à la vietnamienne

Salade croquante à la vietnamienne

1 portion | avec vinaigre au soja et légumes râpés

10 Mins is all you need for this sesame peanut salad! Twirly ramen tumble together with crunchy peanuts, bright green onions and crisp cabbage carrot slaw!

Allergènes:
Arachides
Sulfites
Soya
Sésame
Orge
Blé
Oeuf

Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation10 minutes
Temps de cuisson5 minutes
DifficultéIntermédiaire

Ingrédients

quantité par portion

170 g

Mélange pour salade de chou

28 g

Arachides, hachées

(Contient Arachides)

½ cs

Sauce soya

(Contient Sulfites, Soya Peut contenir Poisson, Lait, Moutarde, Sésame, Blé, Oeuf)

1 pièce(s)

Oignon vert

1 cs

Huile de sésame

(Contient Sésame)

1 pièce(s)

Pain ciabatta

(Contient Orge, Blé Peut contenir Soya, Noix de Grenoble, Sésame)

1 pièce(s)

Œuf cuit dur

(Contient Oeuf)

1 cs

Graines de sésame noir

(Contient Sésame)

Pas inclus dans votre livraison

¼ cc

Sucre*

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Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)670 kcal
Graisses38 g
dont saturés6 g
Glucides62 g
dont sucres10 g
Fibres9 g
Protéines24 g
Cholestérol175 mg
Sel970 mg

Ustensiles

Grand bol
Fouet
Cuillères à mesurer

Instructions

Prep
1

Before starting, wash and dry all produce. Bring 2 1/2 cups of water to a boil in a kettle or small pot over high heat. While water comes to a boil, halve egg. Thinly slice or cut the green onion.

Cook noodles and make dressing.
2

Add peanut butter, soy, sesame oil and 1 tbsp boiling water to a small bowl. Stir together, then set aside. Add noodles to a large soup bowl. Carefully pour remaining boiling hot water over top. Cover with plastic wrap or foil. Allow noodles to steep, until tender, 2-3 min. Carefully drain noodles, then rinse under cold water, 1 min.

Finish and serve
3

Add coleslaw mix, peanust and dressing to the bowl with the noodles. Season with salt and pepper, then toss to combine. Top with eggs and sprinkle green onions over top.

Finish and serve
4

Add coleslaw cabbage mix, peanuts and dressing to the bowl with noodles. Season with salt and pepper, then toss to combine. Sprinkle green onions over top.