Grilled cheese au brie et à la canneberge
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Grilled cheese au brie et à la canneberge

Grilled cheese au brie et à la canneberge

2 portions | avec oignons caramélisés

Melty brie and jammy caramelized onions combine for an oh so tasty adult grilled cheese. Our secret ingredient that really takes this sandwich to the next level? A slather of tangy cranberry mayo for some added sweetness!

Allergènes:
Lait
Soya
Blé
Oeuf
Moutarde
Sulfites

Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation20 minutes
Temps de cuisson10 minutes
DifficultéIntermédiaire

Ingrédients

quantité par portion

125 g

Brie

(Contient Lait)

2 pièce(s)

Pain artisan

(Contient Soya, Blé, Lait Peut contenir Moutarde, Sésame, Soya, Sulfites, Oeuf, Lait)

2 cs

Tartinade de canneberges

(Peut contenir Soya, Sulfites, Blé, Crustacés, Moutarde, Lait, Oeuf, Poisson, Sésame)

2 cs

Mayonnaise

(Contient Oeuf, Moutarde Peut contenir Sulfites, Blé, Moutarde, Crustacés, Poisson, Lait, Sésame, Soya)

1 pièce(s)

Oignon jaune

1 cs

Vinaigre balsamique

(Contient Sulfites)

Pas inclus dans votre livraison

1 cs

Beurre*

(Contient Lait)

½ cc

Sucre*

0.06 cc

Sel*

0.06 cc

Poivre*

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Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)620 kcal
Graisses34 g
dont saturés15 g
Glucides55 g
dont sucres16 g
Fibres3 g
Protéines20 g
Cholestérol80 mg
Sel890 mg
Gras Trans1 g
Potassium150 mg
Calcium500 mg
Fer2.5 mg

Ustensiles

Casserole moyenne
Cuillères à mesurer
Petit bol
Spatule
Grande poêle antiadhésive

Instructions

1

Before starting, wash and dry all produce. Peel, halve, then cut onion into 1/4-inch slices.Heat a medium pot over medium heat. When hot, add 1 tbsp butter, then onions. Cook, stirring occasionally, until golden brown, 5-7 min. Reduce heat to medium-low, then add balsamic vinegar and 1/2 tsp sugar. Season with salt and pepper. Cook, stirring occasionally, until onions are dark golden-brown, 2-3 min. Remove the pot from heat.

2

Cut brie into 1/4-inch slices.Combine cranberry spread and mayo in a small bowl, then season with salt and pepper.Flatten each bun using a rolling pin or the palm of your hand.

3

Spread cranberry mayo over both buns. Stack brie on bottom buns, then sprinkle caramelized onions over top. Close with top buns. Heat a large non-stick pan over medium heat. When hot, add 1 tbsp butter, then swirl to melt. Add sandwiches, then press down firmly on each with a spatula. Place another large, heavy-bottomed pan on top of sandwiches and cook until golden brown and cheese has melted, 3-4 min per side.

4

Halve grilled cheese sandwiches.Transfer sandwiches to a plate.