Mieux que les scones de grand-maman? Nous pensons que oui! Nous avons pris votre entrée préférée et l'avons transformée en un délicieux scone, rempli de jalapenos épicés, de fromage à la crème soyeux et de cheddar fort!
Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.
1.5 tasse(s)
Farine tout usage
(Contient Blé)
2 cs
Mayonnaise
(Contient Oeuf, Moutarde)
6 cs
Crème sure
(Contient Lait)
1 cs
Poudre à pâte
¼ tasse(s)
Fromage cheddar, râpé
(Contient Lait)
1 pièce(s)
Jalapeño
43 g
Fromage à la crème
(Contient Lait)
1 cs
Sucre*
½ cc
Sel*
2 cs
Lait*
(Contient Lait)
Before starting, preheat the oven to 425°F. Wash and dry all produce. Core, then finely chop jalapeño, removing seeds for less heat. (TIP: We suggest using gloves when prepping jalapeños!). Whisk together mayo, cream cheese, sour cream, jalapeños, cheese, baking powder, 3 tbsp water, 1/2 tsp salt and 1 tbsp sugar in a large bowl. Stir in flour until just combined. Using your hands, press dough together into a loose ball. Flatten dough and press into a 1-inch-thick disc.
Cut biscuit disc into 8 equal-sized wedges. Transfer biscuits to a parchment-lined baking sheet.Brush 2 tbsp milk over tops of biscuits. Bake in the middle of the oven until puffed up and golden, 10-12 min.
Divide biscuits between plates. Halve and brush with butter, if desired.