Les tortellinis fromagés plaisent toujours à la foule, surtout lorsqu'ils peuvent être préparés dans une seule poêle en moins de 15 minutes. Nous y avons glissé du brocoli tendre pour une touche de verdure et un peu de croquant!
Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.
350 g
Tortellinis au fromage
(Contient Oeuf, Lait, Blé)
227 g
Brocoli, en fleurons
½ tasse(s)
Fromage Monterey Jack
(Contient Lait)
237 ml
Milk
(Contient Lait)
1 pièce(s)
Concentré de bouillon de poulet
1 pièce(s)
Gousses d'ail
1 pièce(s)
Fromage à la crème
(Contient Lait)
0.13 cc
Sel*
0.13 cc
Poivre*
2 cs
Beurre*
(Contient Lait)
1 cs
Farine tout usage*
(Contient Gluten)
½ cs
Huile*
Before starting, wash and dry all produce. Peel, then mince or grate garlic.Cut broccoli into bite-sized pieces.Heat a large non-stick pan over medium-high heat. When hot, add 1/2 tbsp oil, then broccoli and 2 tbsp water. Season with salt and pepper, then cook, stirring occasionally, until broccoli is tender-crisp, 4-5 min. Transfer broccoli to a plate.
Reheat the same pan over medium-high heat. When hot, add 2 tbsp butter, then swirl to melt. Add garlic and 1 tbsp flour, then cook, stirring often, until fragrant, 1 min. Add milk, 3/4 cup water and chicken broth concentrate.Bring to a boil over high heat. When milk mixture is boiling, add tortellini and cook, stirring occasionally, until tender, 2-3 min. Stir in Monterey Jack and cream cheese until smooth. Season with salt and pepper.
Add broccoli to the pot with the tortellini, then stir to combine. Divide cheesy broccoli tortellini between bowls.