Les repas sur le pouce sont les indispensables pour les enfants actifs! Les pizzas roulées sont accompagnées de toutes vos garnitures préférées : légumes, fromage et sauce marinara! Les bâtonnets de concombre et les tranches de pomme sont les accompagnements santé parfaits.
Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.
½ tasse(s)
Sauce marinara
6 pièce(s)
Tortillas de farine
(Contient Gluten)
¾ tasse(s)
Mozzarella, râpée
(Contient Lait)
28 g
Bébés épinards
132 g
Mini concombres
86 g
Fromage à la crème
(Contient Lait)
160 g
Poivron
1 cc
Sel d'ail
2 pièce(s)
Pomme Gala
Before starting, wash and dry all produce.
Cut cucumbers into quarters lengthwise. Core, then cut pepper into 1/4-inch slices. Core, then cut apples into 1/2-inch wedges.
Spread cream cheese over each tortilla. Spoon marinara sauce over top, then top with spinach and peppers. Sprinkle with cheese and half the garlic salt.
Tightly roll each tortilla over filling. Transfer assembled tortillas to a plate. Cover and microwave on high until cheese is melted, 1 min. Serve pizza wraps with cucumbers and apples on the side.