Salade de roquette et de carottes rôties en extra
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Salade de roquette et de carottes rôties en extra

Salade de roquette et de carottes rôties en extra

2 portions

Cette salade réconfortante est remplie de saveurs de saison fraîche comme les noix de Grenoble grillées, la poire juteuse et les carottes rôties, pour un repas délicieux et sans effort. Le fromage de chèvre crémeux ajoute une touche de vivacité à la salade!

Allergènes:
Noix de Grenoble
Lait
Sulfites

Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation15 minutes
Temps de cuisson
DifficultéIntermédiaire

Ingrédients

/ sert 2 personnes

1 pièce(s)

Carotte

113 g

Mélange roquette et épinards

2 cs

Tartinade de figues

56 g

Noix de Grenoble, hachées

(Contient Noix de Grenoble)

56 g

Fromage de chèvre

(Contient Lait)

1 cs

Vinaigre balsamique

(Contient Sulfites)

7 g

Menthe

1 pièce(s)

Poire

1 cc

Cumin, moulu

Pas inclus dans votre livraison

2.5 cs

Huile*

0.13 cc

Sel*

0.13 cc

Poivre*

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Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)560 kcal
Graisses42 g
dont saturés8 g
Glucides41 g
dont sucres17 g
Fibres8 g
Protéines12 g
Cholestérol25 mg
Sel390 mg
Gras Trans0.3 g
Potassium850 mg
Calcium150 mg
Fer3.5 mg

Ustensiles

Plaque de cuisson
Grande poêle antiadhésive
Éplucheur
Cuillères à mesurer
Grand bol

Instructions

Prep
1

Before starting, preheat the oven to broil. Wash and dry all produce. Peel, then slice carrot into 1/4-inch rounds.Add carrots, 1 tbsp oil and cumin to an unlined baking sheet. Season with salt and pepper, then toss to combine. Broil in the middle of the oven, stirring halfway through, until tender-crisp, 8-10 min.Meanwhile, heat a large non-stick pan over medium-high heat. When hot, add walnuts to the dry pan. Toast, stirring often, until golden-brown, 4-5 min. (TIP: Keep your eye on them so they don't burn!) Transfer to a plate.

Finish prep
2

Pick mint leaves from stems, then roughly chop.Core, then cut pear into 1/2-inch pieces.

Make balsamic-fig dressing
3

Combine fig spread, balsamic vinegar and 1 1/2 tbsp oil in a large bowl. Season with salt and pepper, then whisk to combine.Add arugula, carrots, pear, mint, half the goat cheese and half the walnuts to the bowl with the dressing, then toss to combine.

Finish and serve
4

Divide salad between plates, then sprinkle remaining walnuts and goat cheese over top.