Focaccia aux tomates séchées en extra
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Focaccia aux tomates séchées en extra

Focaccia aux tomates séchées en extra

2 portions

avec olives

Allergènes:
Blé
Sulfites
Lait

Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation20 minutes
Temps de cuisson
DifficultéIntermédiaire

Ingrédients

/ sert 2 personnes

340 g

Pâte à pizza

(Contient Blé)

30 g

Olives mélangées

(Contient Sulfites)

¼ tasse(s)

Pesto de tomates séchées au soleil

(Contient Lait)

¼ tasse(s)

Parmesan, râpé grossièrement

(Contient Lait)

113 g

Petites tomates

Pas inclus dans votre livraison

1 cs

Huile*

0.13 cc

Sel*

sideBannerName

Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)660 kcal
Graisses28 g
dont saturés6 g
Glucides89 g
dont sucres9 g
Fibres4 g
Protéines21 g
Cholestérol15 mg
Sel1270 mg

Ustensiles

Plat de cuisson de 20x20 cm
Cuillères à mesurer

Instructions

Préparer la pâte
1

Before starting, remove pizza dough from the fridge and rest in a warm spot for 20 min. Preheat the oven to 475˚F. Wash and dry all produce. Grease an 8x8-inch baking dish with 1 tbsp oil. Place dough in the baking dish. Using your fingers, stretch and push dough towards the sides to completely cover the bottom of the dish. Set aside and let dough rest, 2-3 min.

Préparer
2

While dough rests, halve tomatoes. Drain, then roughly chop olives.

Assembler et faire cuire
3

Using your fingers, stretch and push dough again towards the sides of the dish. (NOTE: The dough should now hold its shape.) Top dough with tomatoes and olives. Dollop sun-dried tomato pesto over top, then sprinkle with Parmesan and season with salt. Bake focaccia in the middle of the oven until golden-brown and cooked through, 14-16 min.

Finish and serve
4

Allow focaccia to cool for 5-6 min. Remove focaccia from the dish. Slice and serve.