Sandwichs aux œufs et au bacon
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Sandwichs aux œufs et au bacon

Sandwichs aux œufs et au bacon

2 portions | avec mayo à la moutarde à l’ancienne

Fried, sunny-side up or over easy! No matter how you cook your egg, this sammie will start your day right – especially when fresh tomato, arugula and spinach, steak-spiced crispy bacon and a zesty mustard sauce are along for the ride!

Allergènes:
Oeuf
Lait
Moutarde
Soya
Blé

Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation20 minutes
Temps de cuisson10 minutes
DifficultéIntermédiaire

Ingrédients

quantité par portion

100 g

Tranches de bacon

2 pièce(s)

Œuf

(Contient Oeuf)

½ tasse(s)

Cheddar blanc, râpé

(Contient Lait)

28 g

Mélange roquette et épinards

1 cs

Moutarde à l’ancienne

(Contient Moutarde Peut contenir Soya, Sulfites, Crustacés, Moutarde, Noix, Lait, Blé, Oeuf, Gluten, Sésame, Poisson)

2 cs

Mayonnaise

(Contient Moutarde, Oeuf Peut contenir Crustacés, Soya, Oeuf, Blé, Gluten, Sésame, Lait, Poisson, Noix, Sulfites, Moutarde)

1 pièce(s)

Tomate

⅔ cs

Mélange d'épices de Montréal

(Contient Moutarde Peut contenir Arachides, Lait, Noix, Blé, Moutarde, Sulfites, Sésame, Soya, Triticale)

2 pièce(s)

Pain artisan

(Contient Lait, Soya, Blé Peut contenir Blé, Lait, Oeuf, Moutarde, Sésame, Soya, Sulfites)

Pas inclus dans votre livraison

2 cs

Beurre non salé*

(Contient Lait)

0.06 cc

Poivre*

0.06 cc

Sel*

sideBannerName

Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)840 kcal
Graisses62 g
dont saturés25 g
Glucides45 g
dont sucres6 g
Fibres4 g
Protéines27 g
Cholestérol300 mg
Sel1860 mg
Gras Trans1 g
Potassium500 mg
Calcium400 mg
Fer4.5 mg

Ustensiles

Papier sulfurisé
Plaque de cuisson
Cuillères à mesurer
Petit bol
Poêle antiadhésive moyenne

Instructions

Roast bacon
1
  • Arrange bacon strips in a single layer on a parchment-lined baking sheet. Sprinkle 2 tsp Montreal Steak Spice over top. 
  • Roast bacon in the middle of the oven until crispy and cooked through, 10-12 min.**
Prep
2
  • Meanwhile, cut tomato into 1/4-inch slices. 
  • Halve buns
  • Stir together mayo and mustard in a small bowl. Set aside.
Fry eggs
3
  • Heat a medium non-stick pan over medium-low heat. 
  • When hot, add 2 tbsp butter, then swirl the pan until melted. 
  • Crack in eggs. Season with salt and pepper. Cover and pan-fry until egg whites have set, 2-3 min.** (NOTE: The yolks will still be runny.)
Assemble sammies and serve
4
  • Arrange buns on an unlined baking sheet, cut-side up. Sprinkle cheese over bottom buns
  • Toast in the top of the oven until cheese melts, 3-4 min. (TIP: Keep an eye on buns so they don’t burn!) 
  • Spread grainy mustard mayo over top buns. Stack arugula and spinach mix, tomatoes, eggs and bacon on bottom buns. Close with top buns.