Trempette étagée suprême tex-mex an extra
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Trempette étagée suprême tex-mex an extra

Trempette étagée suprême tex-mex an extra

4 portions

Ce n'est pas pour rien que les trempettes étagées sont les préférées des foules, car il y en a pour tous les goûts! Nous avons inclus du guacamole crémeux, de la crème sure onctueuse, du pico de gallo frais, du fromage cheddar et des jalapeños marinés pour en faire un amuse-bouche que l'on peut partager.

étiquettes:
Épicé
Allergènes:
Moutarde
Lait
Sulfites

Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation25 minutes
Temps de cuisson20 minutes
DifficultéIntermédiaire

Ingrédients

quantité par portion

170 g

Croustilles de maïs

1 cs

Purée d’aromates tex-mex

(Contient Moutarde Peut contenir Poisson, Lait, Sésame, Soya, Sulfites, Blé, Crustacés, Oeuf)

1 tasse(s)

Cheddar, râpé

(Contient Lait)

½ tasse(s)

Monterey Jack, râpé

(Contient Lait)

3 pièce(s)

Crème sure

(Contient Lait)

9 cs

Guacamole

2 pièce(s)

Tomate

1 pièce(s)

Échalote

7 g

Coriandre

1 pièce(s)

Lime

1 pièce(s)

Jalapeno

1 cs

Vinaigre de vin blanc

(Contient Sulfites)

1 cs

Mélange d'épices à enchilada

(Contient Sulfites Peut contenir Moutarde, Arachides, Sésame, Soya, Noix, Blé, Lait)

Pas inclus dans votre livraison

0.13 cc

Sel*

2 cs

Huile*

0.13 cc

Poivre*

2.25 cc

Sucre*

sideBannerName

Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)600 kcal
Graisses41 g
dont saturés14 g
Glucides44 g
dont sucres8 g
Fibres7 g
Protéines15 g
Cholestérol50 mg
Sel1010 mg
Gras Trans0.5 g
Potassium650 mg
Calcium450 mg
Fer1.8 mg

Ustensiles

Zesteur
Petit bol
Cuillères à mesurer
Papier sulfurisé
Plaque de cuisson

Instructions

Prep and pickle jalapeño
1
  • Thinly slice jalapeño into 1/8-inch rounds, removing seeds for less heat. (TIP: We suggest using gloves when prepping jalapeños!)
  • Add vinegar, jalapeños, 2 tbsp water and 2 tsp sugar to a small pot. (NOTE: Reference heat guide.) Season with salt.
  • Bring to a simmer over medium-high heat. Cook, stirring often, until sugar dissolves, 1-2 min.
  • Remove from heat. Transfer jalapeños, including liquid, to a small bowl.
  • Set aside in the fridge to cool.
Finish prep and bake tortilla chips
2
  • Cut tomatoes into 1/4-inch pieces.
  • Peel, halve, then finely chop shallot
  • Zest, then juice lime.
  • Roughly chop cilantro.
  • Arrange tortilla chips on a parchment-lined baking sheet. Drizzle with 1 1/2 tbsp oil, then season with Enchilada Spice Blend. Season with salt and pepper, then toss to coat.
  • Bake in the middle of the oven until warmed through, 2-3 min.
Make pico de gallo and Tex-Mex cream
3
  • Add tomatoes, shallots, cilantro, 1 1/2 tsp lime juice, 1/2 tbsp oil, 1/4 tsp sugar and 1 tsp lime zest to another small bowl. Season with salt and pepper, then toss to combine.
  • Combine sour cream, Tex-Mex paste and 1 tsp water in another small bowl.
Assemble dip and serve
4
  • Drain pickled jalapeños, then roughly chop.
  • Spread guacamole over the bottom of a serving dish, then sprinkle cheddar cheese over top.
  • Dollop Tex-Mex sour cream over top of cheese, then spread into an even layer. Sprinkle Monterey Jack cheese over top.
  • Scatter pico de gallo over top of cheese, then top with pickled jalapeños.
  • Serve spiced tortilla chips on the side for dipping.