Bol au pesto style méditerranéen fait en un tournemain
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Bol au pesto style méditerranéen fait en un tournemain

Bol au pesto style méditerranéen fait en un tournemain

with Olives and Feta

No stove? No problem! A little hot water and a bowl bring this easy lunchtime meal together in minutes! Swirl in sun-dried tomato pesto for a touch of luxury.

étiquettes:
Végétarien
Dîner
Allergènes:
Blé
Sulfites
Lait
Oeuf

Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation10 minutes
Temps de cuisson5 minutes
DifficultéIntermédiaire

Ingrédients

/ sert 2 personnes

½ tasse(s)

Couscous

(Contient Blé)

113 g

Petites tomates

¼ tasse(s)

Pesto de tomates séchées au soleil

(Contient Sulfites, Lait Peut contenir Soya, Sulfites)

28 g

Bébés épinards

1 cs

Vinaigre de vin blanc

(Contient Sulfites)

2 pièce(s)

Œuf cuit dur

(Contient Oeuf)

1 cc

Sel d'ail

(Peut contenir Blé, Lait, Moutarde, Arachides, Sésame, Soya, Sulfites, Noix)

30 g

Olives mélangées

(Peut contenir Lait, Sulfites)

¼ tasse(s)

Feta, émietté

(Contient Lait)

Pas inclus dans votre livraison

0.13 cc

Poivre*

0.13 cc

Sel*

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Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)370 kcal
Graisses17 g
dont saturés4.5 g
Glucides41 g
dont sucres3 g
Fibres3 g
Protéines17 g
Cholestérol220 mg
Sel1180 mg
Gras Trans0.1 g
Potassium450 mg
Calcium125 mg
Fer4.5 mg

Ustensiles

Bol à mélanger, moyen
Petit bol

Instructions

Make couscous
1
  • Bring 2/3 cup water and half the garlic salt to a boil in a small pot or in a kettle.
  • Add couscous and boiling water to a medium bowl. Season with pepper, then stir to combine.
  • Cover and let stand for 5 min.
Prep
2
  • Meanwhile, halve tomatoes.
  • Roughly chop olives.
  • Pat eggs dry with paper towel, then halve. Season eggs to taste with remaining garlic salt and pepper.
  • Add spinach and 1/2 tbsp oil in a small bowl, then toss to combine. (TIP: We love using olive oil here!)
Finish and serve
3
  • Fluff couscous with a fork.
  • Add tomatoes, olives, pesto, vinegar and spinach to couscous, then stir to combine.
  • Sprinkle feta over top.
  • Divide couscous between bowls, then top with hard-boiled egg.