This pork chop bowl is inspired by the bright flavours of Cuba! Orange, lime, cilantro and jalapeño play double-duty in a zesty drizzly sauce and a flavourful marinade. Got a couple of hours before you want to eat dinner? Marinate the pork to soak up extra flavour.
Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.
340 g
Côtelettes de porc, désossées
¾ tasse(s)
Riz basmati
1 pièce(s)
Poivron
1 pièce(s)
Oignon jaune
1 pièce(s)
Clémentine
1 pièce(s)
Lime
1 pièce(s)
Jalapeno
2 pièce(s)
Gousses d'ail
7 g
Coriandre
1 cs
Purée d’aromates tex-mex
(Contient Moutarde Peut contenir Gluten, Poisson, Sésame, Oeuf, Crustacés, Lait, Blé, Sulfites, Soya)
1 cs
Beurre*
(Contient Lait)
2 cs
Huile*
1 cs
Sucre*
0.13 cc
Sel*
0.12 cc
Poivre*
HEY TESTER! THIS SAUCE ELEMENT IS NET NEW, PLEASE CONFIRM TIMING AND SEASONING THROUGHOUT. ADD WATER AND SUGAR IF YOU WANT TO. THANKS <3