Mushroom Ravioli Primavera
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Mushroom Ravioli Primavera

Mushroom Ravioli Primavera

with Carrots, Shallots and Sugar Snap Peas

This dish has a secret, basil stems cooked in cream scent it with a sweet floral flavour!

étiquettes:
Végétarien
Allergènes:
Lait
Blé
Oeuf

Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation28 minutes
Temps de cuisson8 minutes
DifficultéIntermédiaire

Ingrédients

quantité par portion

350 g

Raviolis aux champignons

(Contient Lait, Blé, Oeuf Peut contenir Soya, Sulfites, Crustacés, Poisson, Gluten, Moutarde)

2 pièce(s)

Gousses d'ail

7 g

Basilic

56 ml

Crème

(Contient Lait)

1 pièce(s)

Échalote

113 g

Pois sucrés

1 pièce(s)

Carotte

¼ tasse(s)

Parmesan, râpé grossièrement

(Contient Lait)

10 g

Mélange d'épices pour sauce crémeuse

(Contient Blé Peut contenir Noix, Lait, Moutarde, Arachides, Sésame, Soya, Sulfites)

Pas inclus dans votre livraison

1 cs

Beurre*

(Contient Lait)

0.13 cc

Sel*

0.13 cc

Poivre*

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Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)680 kcal
Graisses30 g
dont saturés16 g
Glucides83 g
dont sucres10 g
Fibres8 g
Protéines23 g
Cholestérol105 mg
Sel1540 mg
Gras Trans1 g
Potassium900 mg
Calcium300 mg
Fer6 mg

Ustensiles

Grande poêle antiadhésive
Cuillères à mesurer
Passoire
Verre doseur

Instructions

1
  • Peel, then cut shallot into 1/2-inch pieces.
  • Peel, then mince or grate garlic. 
  • Trim peas, then cut in half.
  • Peel, then cut carrot into 1/4-inch half moons. 
  • Remove basil from steams, then thinly slice leaves. Reserve stem.
2
  • Heat a large non-stick pan over medium heat. 
  • When hot, add 1 tbsp (2 tbsp) butter. Swirl pan to melt.
  • Add carrots and shallots. Cook 2-3 min, stirring constantly, until beginning to soften. 
  • Add peas. Cook 2-3 min, stirring occasionally, until all veggies are tender-crisp. 
  • Season with salt and pepper.
3
  • Meanwhile, to the boiling water, add ravioli. Cook for 3-4 min, stirring occasionally, until tender but still firm to the bite. 
  • Reserve 1/4 cup (1/2 cups) pasta water. Strain ravioli, then return to the pot, off heat.
4
  • Once ravioli is cooked, add Cream Sauce Spice Blend and garlic to the pan with the veggies. Cook, 30 sec., stirring constantly, until fragrant. 
  • Add basil stem, cream and reserved pasta water. Cook, stirring often, until slightly thickened, 2-3 min. Season with salt and pepper. 
  • Add raviol, then toss to coat. 
5
  • Remove basil stem from sauce, then divide ravioli between bowls. 
  • Sprikle over basil and Parm. 
6