Freekeh aux épices nord-africaines
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Freekeh aux épices nord-africaines

Freekeh aux épices nord-africaines

avec courge rôtie

Préparez-vous à faire le plein de saveurs et de couleurs avec cette salade copieuse remplie de légumes et de porc! La courge rôtie aux épices marocaines et les oignons au harissa apportent profondeur et chaleur à ce délice des soirs de semaine.

« Faible en glucides » est basé sur un calcul considérant la quantité de glucides par portion.

étiquettes:
Faible en glucides
Allergènes:
Gluten
Lait
Noix

Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation35 minutes
Temps de cuisson
DifficultéFacile

Ingrédients

quantité par portion

250 g

Porc haché

340 g

Courge musquée, en dés

1 cs

Mélange d’épices marocain

½ tasse(s)

Freekeh

(Contient Gluten)

1 pièce(s)

Concentré de bouillon de légumes

56 g

Oignon, haché

6 g

Ail

1 cs

Pâte harissa

113 g

Bébés épinards

¼ tasse(s)

Feta, émietté

(Contient Lait)

28 g

Amandes, tranchées

(Contient Noix)

28 g

Raisins de Corinthe

Pas inclus dans votre livraison

3 cs

Huile*

¼ cc

Sel et Poivre*

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Informations nutritionnelles

Énergie (kJ)3807 kJ
Énergie (kcal)910 kcal
Graisses52 g
dont saturés12 g
Glucides76 g
dont sucres23 g
Fibres14 g
Protéines40 g
Cholestérol85 mg
Sel1040 mg

Ustensiles

Verre doseur
Casserole moyenne

Instructions

COOK FREEKEH
1

Bientôt disponible!

ROAST SQUASH
2

Toss squash and 1 tsp Moroccan Spice Blend with 1 tbsp oil (dbl bothfor 4 ppl) on a parchment-lined baking sheet. Season with salt and pepper. Roast in middle of oven, stirring halfway through cooking, until golden-brown and tender, 22-24 min.

TOAST ALMONDS
3

While squash roasts, peel, then mince or grate garlic. Heat a large non-stick pan over medium-high heat. When hot, add almonds to the dry pan. Toast, stirring often, until golden-brown, 4-5 min. (TIP: Keep your eye on them so they don't burn!) Transfer to a plate and set aside.

COOK PORK
4

Add 1 tbsp oil (dbl for 4 ppl) to the same pan, then the pork and 1/2 tsp Moroccan spice blend (dbl for 4 ppl). Cook, stirring occasionally, until golden-brown and cooked through, 3-4 min.** Season with salt and pepper. Transfer to a plate and cover to keep warm.

COOK HARISSA ONIONS
5

Add 1 tbsp oil (dbl for 4 ppl), then onions to the same pan. Cook, stirring occasionally, until softened, 2-3 min. Add garlic and harissa paste. Cook, stirring often, until fragrant, 30 sec. Transfer harissa spiced onions to a small bowl.

FINISH AND SERVE
6

When freekeh is done, add harissa spiced onions, spinach, half the currants and half the almonds. Stir together, until spinach wilts, 1-2 min. Season with salt and pepper. Divide freekeh between plates and top with roasted squash and ground pork. Crumble over feta and sprinkle with remaining currants and remaining almonds.