Repas de gnocchis au fromage rapides
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Repas de gnocchis au fromage rapides

Repas de gnocchis au fromage rapides

2 portions | Chauffez, mélangez, servez! | 280 g de gnocchis au fromage | 370 ml de tomates broyées | 1 pain à l’ail

Rien de plus simple que de préparer ce plat de pâtes grâce à cet ensemble comprenant des gnocchis, du pain à l’ail et des tomates broyées.

Allergènes:
Blé
Lait
Soya
Orge
Seigle

Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation
Temps de cuisson
DifficultéIntermédiaire

Ingrédients

quantité par portion

280 g

Gnocchis à poêler frais farcis de fromage Olivieri

(Contient Blé, Lait)

g

Pain à l'ail

(Contient Soya, Blé, Orge, Lait, Seigle Peut contenir Oeuf, Avoine, Sulfites)

1 pièce(s)

Tomates broyées à l'ail et aux oignons

sideBannerName

Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)170 kcal
Graisses4 g
dont saturés2 g
Glucides29 g
dont sucres12 g
Fibres4 g
Protéines6 g
Cholestérol10 mg
Sel990 mg
Gras Trans0.1 g
Potassium700 mg
Calcium100 mg
Fer2.5 mg

Ustensiles

Grande casserole
Grande poêle antiadhésive

Instructions

1

Preheat oven to 400°F (200°C). Remove bread from packaging and open loaf. Place loaf on middle rack of oven and open loaf, garlic side up. Bake until lightly browned and spread has melted, about 5-7 minutes. (If product is frozen, adjust cooking time accordingly.)

2
  • Meanwhile, add crushed tomatoes to a large pot over medium heat. Cook, stirring occasionally until crushed tomatoes are warmed through, 3-4 min.
3

In a non-stick skillet, add a small amount of butter or olive oil and pre-heat to medium-high heat. Add gnocchi and cook, stirring frequently for 5 minutes or until gnocchi are golden brown. No boil or draining required.

4

Add gnocchi to the pot with sauce, then gently toss to coat. Divide cheesy gnocchi dinner between plates. Serve garlic bread on the side.