Rien de plus simple que de préparer ce plat de pâtes grâce à cet ensemble comprenant des gnocchis, du pain à l’ail et des tomates broyées.
Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.
280 g
Gnocchis à poêler frais farcis de fromage Olivieri
(Contient Blé, Lait)
g
Pain à l'ail
(Contient Soya, Blé, Orge, Lait, Seigle Peut contenir Oeuf, Avoine, Sulfites)
370 ml
Tomates broyées
Preheat oven to 400°F (200°C). Remove bread from packaging and open loaf. Place loaf on middle rack of oven and open loaf, garlic side up. Bake until lightly browned and spread has melted, about 5-7 minutes. (If product is frozen, adjust cooking time accordingly.)
In a non-stick skillet, add a small amount of butter or olive oil and pre-heat to medium-high heat. Add gnocchi and cook, stirring frequently for 5 minutes or until gnocchi are golden brown. No boil or draining required.
Add gnocchi to the pot with sauce, then gently toss to coat. Divide cheesy gnocchi dinner between plates. Serve garlic bread on the side.