Peanutty Turkey Bowl
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Peanutty Turkey Bowl

with Snow Peas and Carrots

Silky peanut sauce, with snappy peas and carrots, is on the menu tonight! Best news, it's on the table faster than you can imagine!

Allergènes:
Soya
Sulfites
Blé
Arachides

Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation15 minutes
Temps de cuisson5 minutes
DifficultéFacile

Ingrédients

quantité par portion

250 g

Dinde hachée

9 g

Mélange d'épices Moo Shu

(Contient Soya, Sulfites, Blé Peut contenir Lait, Moutarde, Noix, Arachides, Sésame)

1 pièce(s)

Beurre d'arachides

(Contient Arachides)

¼ tasse(s)

Sauce aux huîtres végétarien

(Contient Soya Peut contenir Moutarde, Gluten, Lait, Sulfites, Poisson, Crustacés, Noix, Blé, Oeuf, Soya, Sésame)

½ cs

Sauce soya

(Contient Blé, Sulfites, Soya Peut contenir Poisson, Lait, Moutarde, Sésame, Blé, Oeuf)

1 cs

Purée d’ail

(Peut contenir Blé, Crustacés, Poisson, Moutarde, Gluten, Sésame, Sulfites, Soya, Lait, Noix, Oeuf)

56 g

Carotte, en juliennes

56 g

Pois mange-tout

2 pièce(s)

Miel

¾ tasse(s)

Riz au jasmin

½ pièce(s)

Lime

28 g

Arachides, hachées

(Contient Arachides Peut contenir Oeuf, Gluten, Lait, Moutarde, Noix, Sésame, Soya, Sulfites)

Pas inclus dans votre livraison

1 cs

Huile*

0.13 cc

Sel*

0.13 cc

Poivre*

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Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)840 kcal
Graisses32 g
dont saturés6 g
Glucides92 g
dont sucres26 g
Fibres4 g
Protéines37 g
Cholestérol110 mg
Sel2220 mg
Gras Trans0.1 g
Potassium800 mg
Calcium150 mg
Fer5 mg

Ustensiles

Passoire
Casserole moyenne
Cuillères à mesurer
Verre doseur
Grande poêle antiadhésive
Grand bol
Fouet

Instructions

1
  • Before starting, add 1 cups (2 cups) water and 1/8 tsp (1/4 tsp) salt to a medium pot. Cover and bring to a boil over high heat. 
  • Wash and dry all produce.
  • Using a strainer, rinse rice until water runs clear.
  • To the boiling water, add rice. Cover and reduce heat to medium-low. Cook for 12-15 min, until rice is tender and water is absorbed. Remove from heat. Set aside, still covered.
2
  • Meanwhile, juice half the lime (juice whole lime for 4 ppl).  
  • Halve peas.
  • Heat a large non-stick pan over high heat. 
  • While it heats, to a large bowl, whisk together peanut butter, oyster sauce, honey, soy sauce, 1/2 tbsp (1 tbsp) lime juice and 1/3cup (2/3 cup) water. 
3
  • When pan is hot, add 1 tbsp (2 tbsp) oil, then turkey. Cook for 2-3 min, breaking up turkey into smaller pieces, until no pink remains.** Season with pepper.
  • Reduce heat to medium-high. 
  • Add Moo Shu Spice Blend and garlic puree. Cook for 30 sec, stirring constantly, until fragrant.
4
  • Add carrots and snow peas. Cook 3-4 min, stirring often, until veggies are tender.
  • Remove the pan from heat.
  • Add peanut mixture to turkey-veggie mixture in pan. Stir to combine. 
5
  • Fluff rice with a fork. 
  • Divide rice between bowls. 
  • Top with turkey-peanut mixture.
  • Sprinkle over peanuts.