Plateau de pitas pour enfants
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Plateau de pitas pour enfants

Plateau de pitas pour enfants

2 portion | avec houmous et cheddar

Meet the ultimate lunch for the picky eater! This spread comes with all the fixins' including cheesy pita wedges, creamy hummus and crunchy veggie sticks. For dessert, we've added tropical kiwis!

Allergènes:
Soya
Lait
Blé
Oeuf
Moutarde
Sésame

Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation15 minutes
Temps de cuisson10 minutes
DifficultéIntermédiaire

Ingrédients

/ sert 2 personnes

2 pièce(s)

Pain plat

(Contient Soya, Lait, Blé Peut contenir Soya)

1 tasse(s)

Cheddar blanc, râpé

(Contient Lait)

2 pièce(s)

Kiwi

1 pièce(s)

Carotte

g

Mélange d'épices à l'ail et à l'aneth

(Peut contenir Arachides, Sésame, Soya, Sulfites, Noix, Blé, Lait, Moutarde)

1 pièce(s)

Crème sure

(Contient Lait)

2 cs

Mayonnaise

(Contient Oeuf, Moutarde Peut contenir Sulfites, Blé, Moutarde, Crustacés, Poisson, Lait, Sésame, Soya)

113 g

Pois sucrés

4 cs

Houmous

(Contient Sésame Peut contenir Lait, Moutarde, Soya, Sulfites, Blé, Crustacés, Oeuf, Poisson)

Pas inclus dans votre livraison

0.13 cc

Poivre*

1 cs

Huile*

0.13 cc

Sel*

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Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)850 kcal
Graisses49 g
dont saturés18 g
Glucides77 g
dont sucres17 g
Fibres9 g
Protéines27 g
Cholestérol80 mg
Sel1480 mg
Gras Trans1 g
Potassium850 mg
Calcium850 mg
Fer5.5 mg

Ustensiles

Papier sulfurisé
Plaque de cuisson
Petit bol
Cuillères à mesurer

Instructions

Bake pita wedges
1
  • Cut each pita into 8 equal wedges. Add pita wedges and 1 tbsp oil to a parchment-lined baking sheet. Season with salt and pepper, then toss to coat.
  • Arrange pita wedges in a single layer. Bake in the top of the oven until golden and crisp, 5-6 min. (TIP: Keep your eye on them so they don't burn!)
  • Remove pita wedges from the oven, then sprinkle cheese over top.
  • Return to the oven and bake until cheese is melted, 1-2 min.
Prep
2
  • Meanwhile peel, then halve carrot crosswise, then cut into 1/2-inch sticks.
  • Trim snap peas.
  • Peel, then cut kiwi into 1/2-inch slices.
Make ranch dip
3
  • Add sour cream, mayo and 1/2 tsp Dill-Garlic Spice Blend to a small bowl. Season with salt and pepper, then stir to combine.
Finish and serve
4
  • Divide cheesy pitas wedges, carrot sticks, snap peas and kiwi between plates.
  • Serve hummus and ranch alongside for dipping.