Plat de raviolis à la courge musquée rapide à préparer
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Plat de raviolis à la courge musquée rapide à préparer

Plat de raviolis à la courge musquée rapide à préparer

2 portions | Chauffez, mélangez, servez! | 350 g de raviolis | 370 ml de tomates broyées | 1 pain à l’ail

Vos rêves de cuisine italienne exaucés en un clin d’œil grâce à cet ensemble comprenant des raviolis à la courge, des tomates broyées et du pain à l’ail.

Allergènes:
Oeuf
Lait
Blé
Soya
Orge
Seigle

Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation
Temps de cuisson
DifficultéIntermédiaire

Ingrédients

/ sert 2 personnes

350 g

Raviolis à la courge musquée

(Contient Oeuf, Lait, Blé)

325 g

Pain à l'ail

(Contient Soya, Blé, Orge, Lait, Seigle Peut contenir Oeuf, Avoine, Sulfites)

1 pièce(s)

Tomates broyées à l'ail et aux oignons

sideBannerName

Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)940 kcal
Graisses30 g
dont saturés9 g
Glucides141 g
dont sucres16 g
Fibres11 g
Protéines27 g
Cholestérol75 mg
Sel2090 mg
Gras Trans0.1 g
Potassium950 mg
Calcium200 mg
Fer9 mg

Ustensiles

Grande casserole
Cuillères à mesurer
Verre doseur
Casserole moyenne

Instructions

1

Preheat the oven to 400°F (200°C). Add 10 cups water and 2 tsp salt to a large pot (use same for 4 ppl). Cover and bring to a boil over high heat. Remove bread from packaging and open loaf. Place loaf on middle rack of oven and open loaf, garlic side up. Bake until lightly browned and spread has melted, about 5-7 minutes. (If product is frozen, adjust cooking time accordingly.)

2
  • Meanwhile, add crushed tomatoes to a medium pot over medium heat. Cook, stirring occasionally, until crushed tomatoes are warmed through, 3-4 min.
3

Add ravioli to the boiling water. Cook, stirring occasionally, until tender, 3-4 min. Drain and return ravioli to the same pot, off heat.

4

Add sauce to the pot with ravioli, then gently toss to coat. Divide butternut squash ravioli dinner between plates. Serve garlic bread on the side.