Vos rêves de cuisine italienne exaucés en un clin d’œil grâce à cet ensemble comprenant des raviolis à la courge, des tomates broyées et du pain à l’ail.
Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.
350 g
Raviolis à la courge musquée
(Contient Oeuf, Lait, Blé)
325 g
Pain à l'ail
(Contient Soya, Blé, Orge, Lait, Seigle Peut contenir Oeuf, Avoine, Sulfites)
370 ml
Tomates broyées
Preheat the oven to 400°F (200°C). Add 10 cups water and 2 tsp salt to a large pot (use same for 4 ppl). Cover and bring to a boil over high heat. Remove bread from packaging and open loaf. Place loaf on middle rack of oven and open loaf, garlic side up. Bake until lightly browned and spread has melted, about 5-7 minutes. (If product is frozen, adjust cooking time accordingly.)
Add ravioli to the boiling water. Cook, stirring occasionally, until tender, 3-4 min. Drain and return ravioli to the same pot, off heat.
Add sauce to the pot with ravioli, then gently toss to coat. Divide butternut squash ravioli dinner between plates. Serve garlic bread on the side.