California-Style Salon Tacos
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California-Style Salon Tacos

California-Style Salon Tacos

with Avo-Baja Sauce and Slaw

Light and fresh, these tacos are ready for you with minimal work. Crunchy, tangy slaw, topped with spiced salmon and a lime guacamole.

étiquettes:
Rapido
Allergènes:
Saumon
Sulfites
Oeuf
Moutarde
Blé

Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation20 minutes
Temps de cuisson5 minutes
DifficultéIntermédiaire

Ingrédients

quantité par portion
Filets de saumon, avec la peau

250 g

Filets de saumon, avec la peau

(Contient Saumon)

Mélange pour salade de chou

170 g

Mélange pour salade de chou

Mélange d'épices à enchilada

1 cs

Mélange d'épices à enchilada

(Contient Sulfites Peut contenir Moutarde, Arachides, Sésame, Soya, Noix, Blé, Lait)

Guacamole

3 cs

Guacamole

Lime

1 pièce(s)

Lime

Mayonnaise

2 cs

Mayonnaise

(Contient Oeuf, Moutarde Peut contenir Crustacés, Poisson, Gluten, Lait, Moutarde, Sésame, Soya, Sulfites, Blé)

Tortillas de farine

6 pièce(s)

Tortillas de farine

(Contient Blé, Sulfites Peut contenir Noix, Oeuf, Lait, Sésame, Soya)

Coriandre

7 g

Coriandre

Pas inclus dans votre livraison

Huile*

1 cs

Huile*

Sucre*

¼ cc

Sucre*

Sel*

0.13 cc

Sel*

Poivre*

0.13 cc

Poivre*

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Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)750 kcal
Graisses42 g
dont saturés8 g
Glucides62 g
dont sucres10 g
Fibres6 g
Protéines36 g
Cholestérol95 mg
Sel1200 mg
Gras Trans0.1 g
Potassium1050 mg
Calcium250 mg
Fer4.5 mg

Ustensiles

Zesteur
Essuie-tout
Papier sulfurisé
Plaque de cuisson
Grand bol
Fouet
Cuillères à mesurer
Petit bol

Instructions

1
  • Zest, then juice lime. 
  • Roughly chop cilantro.
  • Pat salmon dry. Sprinkle over Enchilada Spice Blend, then season with salt and pepper. 
2
  • To a parchment-lined baking sheet, add salmon. Roast in the middle of the oven for 10-12 min, until cooked through.**
3
  • Meanwhile, in a large bowl, whisk together lime juice , 1/4 tsp (1/2 tsp) sugar and 1 tbsp (2 tbsp) oil. 
  • Add cilantro and coleslaw mix to the bowl with dressing. Toss to combine, then season with salt and pepper. 
4
  • To a small bowl, add mayo, lime zest and guacamole. Season with salt and pepper, to taste. Set aside. 
  • Just before serving, wrap tortillas in paper towels.
  • Microwave for 30 sec-1 min, until tortillas are warm and flexible. (TIP: You can skip this step if you don't want to warm the tortillas!)
5
  • Carefully remove salmon skin, if desired. Break salmon into 1-inch flakes. 
  • Arrange tortillas on a clean surface.
  • Divide coleslaw between tortillas, then top with salmon.
  • Dollop over guac mayo sauce. 
  • Divide tacos between plates.