Quick Creamy Tuscan-Inspired Gnocchi
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Quick Creamy Tuscan-Inspired Gnocchi

with Sun-dried Tomato Pesto and Parmesan

Soft and buttery gnocchi pillows are gently simmered in a full-flavoured cream sauce with tangy sun-dried tomato pesto and fresh spinach. Finished off with a dusting of savoury parm for the ultimate comfort meal!

Allergènes:
Oeuf
Blé
Lait

Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation15 minutes
Temps de cuisson5 minutes
DifficultéIntermédiaire

Ingrédients

quantité par portion

350 g

Gnocchis

(Contient Oeuf, Blé)

¼ tasse(s)

Pesto de tomates séchées au soleil

(Contient Lait Peut contenir Soya, Sulfites)

56 ml

Crème

(Contient Lait)

56 g

Bébés épinards

¼ tasse(s)

Parmesan, râpé grossièrement

(Contient Lait)

113 g

Petites tomates

1 pièce(s)

Échalote

1 pièce(s)

Concentré de bouillon de poulet

Pas inclus dans votre livraison

0.13 cc

Sel*

0.13 cc

Poivre*

1 cs

Beurre*

(Contient Lait)

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Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)650 kcal
Graisses33 g
dont saturés14 g
Glucides71 g
dont sucres9 g
Fibres6 g
Protéines18 g
Cholestérol140 mg
Sel1360 mg
Gras Trans1 g
Potassium800 mg
Calcium200 mg
Fer6.5 mg

Ustensiles

Grande poêle antiadhésive
Cuillères à mesurer

Instructions

1
  • Heat a large non-stick pan over medium heat. When hot, add 1 tbsp (2 tbsp) butter and swirl the pan to melt. Add gnocchi and cook, stirring occasionally, until golden-brown, 6-7 min.
  • Transfer gnocchi to a plate and set aside.
2
  • Meanwhile, peel, then finely chop shallot.
  • Halve tomatoes.


3
  • Reheat the same large non-stick pan over medium. When hot add 1 tbsp (2 tbsp) butter, then shallot and tomatoes.
  • Cook stirring occasionally until tomatoes have burst and shallot has softened, 2-3 min.
  • Season with salt and pepper, then stir to combine.
  • Add sun-dried tomato pesto and cook until fragrant, 1 min.
  • Add heavy cream, broth concentrate and 1/2 cup (1 cup) water. Bring to a boil over high heat. Once boiling, reduce heat to medium. Add gnocchi and spinach and cook until sauce has reduced slightly, 1-2 min.
4
  • Remove pan from the heat and stir in half the parmesan. Season with salt and pepper to taste.
  • Divide creamy Tuscan gnocchi between bowls.
  • Sprinkle remaining parmesan over top.