Repas de tortellinis rapide
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Repas de tortellinis rapide

Repas de tortellinis rapide

2 portions | Chauffez, mélangez, servez! | 350 g de tortellinis | 370 ml de tomates broyées | 1 pain à l’ail

Affamé et pressé par le temps? Ce plat de tortellinis, tomates broyées et le pain à l’ail, se prépare en un tour de main.

Allergènes:
Oeuf
Lait
Blé
Soya
Orge
Seigle

Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation
Temps de cuisson
DifficultéIntermédiaire

Ingrédients

/ sert 2 personnes

350 g

Tortellinis au fromage

(Contient Oeuf, Lait, Blé)

325 g

Pain à l'ail

(Contient Soya, Blé, Orge, Lait, Seigle Peut contenir Oeuf, Avoine, Sulfites)

370 ml

Tomates broyées

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Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)1040 kcal
Graisses32 g
dont saturés9 g
Glucides153 g
dont sucres12 g
Fibres9 g
Protéines34 g
Cholestérol60 mg
Sel1520 mg
Gras Trans0.1 g
Potassium850 mg
Calcium225 mg
Fer9 mg

Ustensiles

Grande casserole
Cuillères à mesurer
Verre doseur
Casserole moyenne

Instructions

1

Preheat the oven to 400°F (200°C). Add 10 cups water and 2 tsp salt to a large pot (use same for 4 ppl). Cover and bring to a boil over high heat. Remove bread from packaging and open loaf. Place loaf on middle rack of oven and open loaf, garlic side up. Bake until lightly browned and spread has melted, about 5-7 minutes. (If product is frozen, adjust cooking time accordingly.)

2
  • Meanwhile, add crushed tomatoes to a medium pot over medium heat. Cook, stirring occasionally, until crushed tomatoes are warmed through, 3-4 min.
3

Add tortellini to the boiling water. Cook, stirring occasionally, until tender, 2-3 min. Drain and return tortellini to the same pot, off heat.

4
  • Add sauce to the pot with tortellini, then gently toss to coat. Divide quick tortellini dinner between plates. Serve garlic bread on the side.