Affamé et pressé par le temps? Ce plat de tortellinis, tomates broyées et le pain à l’ail, se prépare en un tour de main.
Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.
350 g
Tortellinis au fromage
(Contient Oeuf, Lait, Blé Peut contenir Oeuf, Lait, Blé)
325 g
Pain à l'ail
(Contient Soya, Blé, Orge, Lait, Seigle Peut contenir Oeuf, Avoine, Sulfites)
370 ml
Tomates broyées
Preheat the oven to 400°F (200°C). Add 10 cups water and 2 tsp salt to a large pot (use same for 4 ppl). Cover and bring to a boil over high heat. Remove bread from packaging and open loaf. Place loaf on middle rack of oven and open loaf, garlic side up. Bake until lightly browned and spread has melted, about 5-7 minutes. (If product is frozen, adjust cooking time accordingly.)
Add tortellini to the boiling water. Cook, stirring occasionally, until tender, 2-3 min. Drain and return tortellini to the same pot, off heat.