Ranch Dressed Pasta Salad
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Ranch Dressed Pasta Salad

with Broccoli and Cheddar Cheese

The DIY ranch gets tossed with cheesy stuffed pasta, tender crisp broccoli, cheddar cheese, cherry tomatoes and green onions for a rainbow of colour! We'd call this perfect summer pasta salad!

étiquettes:
Végétarien
Allergènes:
Blé
Oeuf
Lait
Sulfites
Moutarde

Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation30 minutes
Temps de cuisson5 minutes
DifficultéIntermédiaire

Ingrédients

quantité par portion

350 g

Tortellinis au fromage

(Contient Blé, Oeuf, Lait Peut contenir Blé, Oeuf, Poisson, Lait, Moutarde, Soya, Sulfites)

1 pièce(s)

Crème sure

2 cs

Vinaigre de vin blanc

(Contient Sulfites)

2 cs

Mayonnaise

(Contient Moutarde, Oeuf Peut contenir Crustacés, Soya, Oeuf, Blé, Gluten, Sésame, Lait, Poisson, Noix, Sulfites, Moutarde)

2 pièce(s)

Oignon vert

227 g

Brocoli

113 g

Petites tomates

¼ tasse(s)

Cheddar, râpé

(Contient Lait)

56 g

Bébé chou frisé

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Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)660 kcal
Graisses25 g
dont saturés8 g
Glucides75 g
dont sucres9 g
Fibres8 g
Protéines26 g
Cholestérol75 mg
Sel910 mg
Gras Trans0.3 g
Potassium1050 mg
Calcium300 mg
Fer5 mg

Ustensiles

Grande casserole
Cuillères à mesurer
Verre doseur
Passoire
Fouet
Bol à mélanger, moyen

Instructions

1

Add 10 cups water and 2 tsp salt to a large pot (use the same for 4 ppl). Cover and bring to a boil over high heat. While water comes to a boil, halve tomatoes. Cut broccoli into bite-size pieces. Thinly slice green onions.

2

Add tortellini to the pot of boiling water. Cook, stirring occasionally, until tender, 2-3 min. Add the broccoli to the pot with the tortellini. Cook until tender crisp, 1 min. Drain and return tortellini and broccoli to the same pot, off heat.

3

Whisk together mayo, sourcream, vinegar, half the green onions, 1/4 tsp sugar and 1/4 tsp pepper (dbl both for 4 ppl) in a medium bowl.

4

Add the dressing, tomatoes and baby kale to the large pot with the tortellini and broccoli. Season with salt and pepper, then toss to combine.

5

Divide the pasta salad between plates. Sprinkle cheese and remaining green onions over top.