Retro Tex Mex Salad
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Retro Tex Mex Salad

Everyone's favourite nacho salad is back! Crisp lettuce, black beans and tomatoes get tossed with smoky, creamy chipotle dressing. A flourish of crushed tortilla chips and cheddar cheese completes this re-inspired retro classic.

étiquettes:
Épicé
Allergènes:
Oeuf
Lait
Moutarde
Soya
Sulfites

Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation15 minutes
Temps de cuisson10 minutes
DifficultéIntermédiaire

Ingrédients

/ sert 2 personnes

1 pièce(s)

Haricots noirs

85 g

Croustilles de maïs

(Peut contenir Sésame, Lait)

2 cs

Sauce au chipotle

(Contient Oeuf, Lait, Moutarde, Soya Peut contenir Sulfites, Noix, Poisson, Blé, Oeuf, Sésame, Gluten, Moutarde, Soya, Crustacés, Lait)

56 g

Mélange printanier

1 pièce(s)

Tomate

½ tasse(s)

Cheddar, râpé

(Contient Lait)

7 g

Coriandre

1 cs

Vinaigre de vin blanc

(Contient Sulfites)

Pas inclus dans votre livraison

¼ cc

Poivre*

¼ cc

Sel*

1 cs

Huile*

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Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)660 kcal
Graisses34 g
dont saturés9 g
Glucides72 g
dont sucres7 g
Fibres15 g
Protéines23 g
Cholestérol25 mg
Sel1120 mg
Gras Trans4 g
Potassium800 mg
Calcium650 mg
Fer3.5 mg

Ustensiles

Passoire
Grand bol
Fouet
Cuillères à mesurer

Instructions

Prep
1

Drain, then rinse black beans. Cut tomato into 1/4-inch pieces. Roughly chop cilantro.

Make dressing
2

Add vinegar, chipotle sauce and 1 tbsp oil to a large bowl. Season with salt and pepper, then whisk to combine.

Toss salad
3

Add spring mix, tomatoes, beans, half the cilantro and half the cheese to the bowl with dressing. Crumble tortilla chips over top. Season with salt and pepper, then toss to combine.

Finish and serve
4

Divide salad between bowls. Sprinkle remaining cheese and remaining cilantro over top.