We’re deleting all the shopping, planning, googling, and guessing with a delivery that feeds 4-6 or 8-10 guests and comes complete with all of your holiday favourites — the bird (with a fresh take), five classic sides, and two sauces that will leave everyone at your table raving! Plus, we’re setting you up with a foolproof booklet that includes a cooking timeline and step-by-step recipes. We even took care of the place cards! Be sure to order by September 30th while supplies last.
Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.
2.3 kg
Roulade de dinde
7 g
Sauge
227 g
Canneberges entières
1 pièce(s)
Orange
½ tasse(s)
Sucre blanc
250 g
Beurre
(Contient Lait)
340 g
Pâte à pizza
(Contient Blé)
170 g
Raisins rouges
1 pièce(s)
Ail, bulbe
½ g
Fromage Parmesan
(Contient Lait)
4 pièce(s)
Pain à sous-marin
(Contient Gluten)
113 g
Mélange oignon-céleri
28 g
Canneberges séchées
4 pièce(s)
Demi-glace de volaille
(Contient Lait, Sulfites)
½ tasse(s)
Œuf liquide
(Contient Oeuf)
7 g
Thym
680 g
Courge musquée, en dés
2 cs
Sirop d'érable
1380 g
Pomme de terre Russet
237 ml
Crème
(Contient Lait)
500 g
Haricots verts
28 g
Amandes, tranchées
(Contient Noix)
¼ tasse(s)
Farine tout usage
(Contient Blé)
Bientôt disponible!