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Saumon

Saumon

2 portions | Plongez vos papilles gustatives dans un bain de saveur

Allergènes:
Saumon

Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation
Temps de cuisson
DifficultéIntermédiaire

Ingrédients

/ sert 2 personnes

250 g

Filets de saumon, avec la peau

(Contient Saumon)

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Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)250 kcal
Graisses16 g
dont saturés4 g
Glucides0 g
dont sucres0 g
Fibres0 g
Protéines25 g
Cholestérol80 mg
Sel65 mg
Gras Trans0 g
Potassium500 mg
Calcium50 mg
Fer0.8 mg

Instructions

1
  • In a large non-stick pan, heat 1 tbsp oil (double for 4 portions) over medium-high heat.
  • While the pan heats, pat salmon dry with paper towels and season with salt and pepper.
  • When the pan is hot, add salmon. Cook for 2-3 min, until browned. Flip salmon and continue cooking for 2-3 min, until cooked through.**


** Health Canada recommends cooking fish to a minimum internal temperature of 158ºF.