Sandwich aux œufs œuforisant
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Sandwich aux œufs œuforisant

Sandwich aux œufs œuforisant

1 portions | Un superbe sandwich pour un dîner vite fait bien fait

All you need is a fork to mash together this creamy egg salad with Dijon and chives. A toasted brioche bun is the perfect chewy base while a fresh spinach and tomato salad hits all your veggie needs!

:
Dîner
:
Oeuf
Blé
Moutarde
Sulfites

10 minutes
5 minutes

pièce(s)

Œuf cuit dur

()

pièce(s)

Pain brioché

( )

g

Bébés épinards

cs

Mayonnaise

( )

cs

Moutarde de Dijon

( )

cs

Vinaigre de vin blanc

()

g

Ciboulette

g

Petites tomates

g

Carotte, en juliennes

cs

Huile*

¼ cc

Sucre*

cc

Sel*

cc

Poivre*

¼ cc

Sel et Poivre*

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Énergie (kcal)540 kcal
Graisses31 g
dont saturés7 g
Glucides47 g
dont sucres11 g
Fibres4 g
Protéines27 g
Cholestérol235 mg
Sel780 mg
Gras Trans0.1 g
Potassium550 mg
Calcium75 mg
Fer4.5 mg

Petit bol
Cuillères à mesurer

Make spinach salad
1
  • Halve tomatoes.
  • Add vinegar, 1 tbsp oil and 1/4 tsp sugar (dbl both for 4 ppl) to a medium bowl. Season with salt and pepper, then whisk with a fork to combine. Add tomatoes, spinach and carrots, then toss to coat.
  • Transfer salad to a plate.
Make egg salad
2
  • Thinly slice chives.
  • Using a fork, mash together eggs, mayo, Dijon and chives in the same medium bowl.
  • Season with salt and pepper, then stir to combine.
Finish and serve
3
  • Halve buns
  • Spread egg salad on bottom buns. Close with top buns.
  • Serve spinach salad alongside.