For this decadent seafood dish, the salmon is served over tender cauliflower “rice,” made fragrant with the addition of sautéed onions. Roasted green beans add a pop of color to the plate, while a drizzle of the sesame ginger pan sauce finishes this plate perfectly.
Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.
250 g
Filets de saumon, avec la peau
(Contient Saumon)
285 g
Chou-fleur
170 g
Haricots verts
30 g
Gingembre
1 pièce(s)
Gousses d'ail
113 g
Oignon, haché
2 cs
Sauce soya
(Contient Soya, Sulfites, Blé Peut contenir Crustacés, Oeuf, Poisson, Gluten, Lait, Moutarde, Sésame, Soya, Sulfites, Blé)
1 cs
Graines de sésame noir
(Contient Sésame)
2 cs
Beurre non salé*
0.06 cc
Poivre*
0.06 cc
Sel*
1 cs
Huile*