Skillet Tomato-Basil Orzo with Shrimp is a one-pan dish that combines tender orzo, juicy shrimp, and fresh veggies. Sautéed zucchini and bell pepper add texture, while basil pesto brings herby flavour. Simmered in a savoury tomato-pesto sauce and finished with Parmesan.
Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.
285 g
Crevettes
(Contient Crevettes)
170 g
Orzo
(Contient Blé)
1 pièce(s)
Poivron
1 pièce(s)
Courgette
369 ml
Tomates broyées
¼ tasse(s)
Pesto au basilic
(Contient Lait Peut contenir Sulfites, Noix, Soya)
¼ tasse(s)
Parmesan, râpé grossièrement
(Contient Lait)
1 cs
Purée d’ail
(Peut contenir Blé, Crustacés, Poisson, Moutarde, Gluten, Sésame, Sulfites, Soya, Lait, Noix, Oeuf)
1 cs
Beurre*
(Contient Lait)
½ cs
Huile*
0.13 cc
Sel*
0.13 cc
Poivre*
Add crushed tomatoes to the pan. Reduce heat to medium. Cook, stirring occasionally, until sauce reduces slightly, 3-4 min. Season with salt and pepper. Add shrimp to the pan, stir to combine. Cook, stirring occasionally, until shrimp just turn pink, 2-3 min.**
Pour tomato-shrimp sauce over orzo in the large pot. Add pesto, then stir to combine. Divide pasta between plates. Sprinkle over Parm.