Smart Chicken Crunch Salad
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Smart Chicken Crunch Salad

with Peanuts and Edamame

Wholesome coleslaw mix and crisp sweet bell peppers add fun to every bite of this salad. Soy and mirin combine in a sweet, sticky glaze that dresses lean ground chicken and protein-rich edamame.

étiquettes:
Faible en calories
Rapido
Faible en glucides
Allergènes:
Blé
Sulfites
Soya
Oeuf
Moutarde
Arachides

Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation25 minutes
Temps de cuisson7 minutes
DifficultéIntermédiaire

Ingrédients

quantité par portion

250 g

Poulet haché

170 g

Mélange pour salade de chou

1 pièce(s)

Poivron

28 g

Échalotes frites

(Contient Blé Peut contenir Gluten)

1 cs

Vinaigre de riz assaisonné

(Contient Sulfites)

4 cs

Mélange mirin-soya

(Contient Soya Peut contenir Soya, Blé, Oeuf, Sulfites, Noix, Moutarde, Gluten, Crustacés, Sésame, Lait, Poisson)

56 g

Edamames

(Contient Soya)

2 cs

Mayo épicée

(Contient Oeuf, Moutarde Peut contenir Oeuf, Soya, Noix, Poisson, Crustacés, Moutarde, Sulfites, Sésame, Lait, Blé, Gluten)

1 pièce(s)

Oignon vert

28 g

Arachides, hachées

(Contient Arachides Peut contenir Lait, Moutarde, Arachides, Soya, Sulfites, Noix, Oeuf, Gluten)

Pas inclus dans votre livraison

0.06 cc

Poivre*

2 cc

Huile*

0.06 cc

Sel*

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Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)580 kcal
Graisses39 g
dont saturés10 g
Glucides34 g
dont sucres15 g
Fibres6 g
Protéines31 g
Cholestérol120 mg
Sel1030 mg
Gras Trans0.2 g
Potassium1300 mg
Calcium125 mg
Fer3.5 mg

Ustensiles

Grand bol
Fouet
Cuillères à mesurer
Grande poêle antiadhésive

Instructions

Prep
1
  • Core, then thinly slice pepper.
  • Thinly slice green onion.
Make slaw
2
  • Add vinegar and 1 tsp (2 tsp) oil to a large bowl. Season with salt and pepper, then whisk to combine.
  • Add peppers, coleslaw cabbage mix and half the green onions, then toss to coat.
Cook chicken
3
  • Heat a large non-stick pan over medium-high heat.
  • When hot, add 1 tsp (2 tsp) oil, then chicken. Cook, breaking up chicken into smaller pieces, until no pink remains, 4-5 min.**
Glaze chicken and edamame
4
  • Add edamame and soy sauce mirin blend to the pan with chicken.
  • Cook, stirring often, until sauce is absorbed, 5-6 min. (TIP: If you prefer a lighter glaze, add water, 1-2 tbsp at a time, until your desired consistency is reached.)
Finish and serve
5
  • Divide slaw between plates.
  • Top with chicken and edamame.
  • Drizzle with spicy mayo, then sprinkle crispy shallots, peanuts and remaining green onions over top.