Smart Garlic-Hoisin Chicken Lettuce Wraps
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Smart Garlic-Hoisin Chicken Lettuce Wraps

Smart Garlic-Hoisin Chicken Lettuce Wraps

with Minty Slaw and Spicy Mayo

étiquettes:
Faible en calories
Faible en glucides
Allergènes:
Moutarde
Sésame
Soya
Sulfites
Blé
Oeuf

Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation25 minutes
Temps de cuisson10 minutes
DifficultéIntermédiaire

Ingrédients

quantité par portion

250 g

Poulet haché

1 pièce(s)

Poivron

1 pièce(s)

Pomme de laitue iceberg

4 cs

Sauce hoisin

(Contient Moutarde, Sésame, Soya Peut contenir Crustacés, Oeuf, Poisson, Gluten, Lait, Sulfites, Blé)

1 cs

Sauce soya

(Contient Soya, Sulfites, Blé Peut contenir Crustacés, Oeuf, Poisson, Gluten, Lait, Moutarde, Sésame, Soya, Sulfites, Blé)

1 pièce(s)

Gousses d'ail

1 cs

Vinaigre de riz assaisonné

(Contient Sulfites Peut contenir Oeuf, Poisson, Lait, Moutarde, Noix, Sésame, Soya, Blé)

113 g

Chou rouge, émincé

7 g

Menthe

4 cs

Mayo épicée

(Contient Oeuf, Moutarde Peut contenir Sésame, Soya, Sulfites, Blé, Crustacés, Poisson, Gluten, Lait)

Pas inclus dans votre livraison

1 cs

Huile*

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Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)580 kcal
Graisses38 g
dont saturés7 g
Glucides36 g
dont sucres25 g
Fibres7 g
Protéines27 g
Cholestérol130 mg
Sel1490 mg
Gras Trans0.3 g
Potassium1500 mg
Calcium125 mg
Fer4 mg

Instructions

1
  • Before starting, wash and dry all produce. 
  • Meanwhile, remove and discard outer layer of iceberg lettuce. Halve lettuce, then separate 8 leaves from the head. Set aside. (NOTE: Use remaining lettuce for a future creation!)
  • Thinly slice mint leaves. 
  • Core, then cut pepper into 1/4-inch slices. 
  • Peel, then mince or grate garlic. 
2
  • Heat a large non-stick pan over medium-high heat.
  • When hot add 1/2 tbsp oil, then the peppers and cabbage. Cook for 4-5 min, stirring occasionally until tender. 
  • Season with salt and pepper.  
  • Transfer veggies to a plate. Set aside. 
3
  • Reheat the same pan over medium-high. When hot, add 1/2 tbsp oil, then chicken, garlic. Cook for 4-5 min, breaking up chicken into smaller pieces, until no pink remains.**
  • Reduce heat to medium, then add half the hoisin and 2 tbsp warm water. Season with salt and pepper, then stir to combine.

 

4
  • In a small bowl combine, soy, seasoned rice vinegar and remaining hoisin. Season with pepper, then stir to combine. 
5
  • Divide lettuce leaves between plates, then fill with chicken mixture and veggies. 
  • Sprinkle mint over top.
  • Drizzle spicy mayo over top, if desired.
  • Serve hoisin dipping sauce on the side or drizzle over top. 
6