Transport your taste buds to North Africa with this vibrant, low-carb Moroccan-inspired dish. Tender salmon fillets are gently poached in a fragrant blend of warm spices, infused into a rich tomato-based sauce. Chickpeas add a hearty texture, while zucchini brings a fresh, light balance.
Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.
250 g
Filets de saumon, avec la peau
(Contient Saumon)
1 pièce(s)
Pois chiches
(Peut contenir Gluten, Blé)
200 ml
Tomates broyées
(Peut contenir Sésame, Oeuf, Lait, Moutarde, Gluten, Soya, Blé, Poisson, Sulfites, Noix, Crustacés)
2 pièce(s)
Gousses d'ail
1 pièce(s)
Courgette
7 g
Mélange d'épices façon harissa
(Peut contenir Oeuf, Soya, Moutarde, Lait, Sulfites, Poisson, Blé, Sésame, Triticale)
7 g
Persil
½ cs
Huile*
0.13 cc
Sel*
0.12 cc
Poivre*