Here comes a quick and easy way to brighten up your day with. a tasty and macro conscious meal! Start with a sweet chipotle sauce that is spooned over salmon and roasted until glazed and smoky. Served atop hearty Spinach salad complete with roasted sweet potatoes and radishes, all tossed in a bright cilantro lime vinaigrette, who knew it was so easy to eat healthy and delicious?
Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.
250 g
Filets de saumon, avec la peau
(Contient Saumon)
1 pièce(s)
Patate douce
113 g
Jeunes épinards
1 pièce(s)
Échalote
3 pièce(s)
Radis
7 g
Coriandre
1 pièce(s)
Lime
2 cs
Sauce au chipotle
(Contient Oeuf, Lait, Moutarde, Soya Peut contenir Sulfites, Noix, Poisson, Blé, Oeuf, Sésame, Gluten, Moutarde, Soya, Crustacés, Lait)
1 pièce(s)
Miel
1 cs
Purée d’ail
(Peut contenir Blé, Crustacés, Poisson, Moutarde, Gluten, Sésame, Sulfites, Soya, Lait, Noix, Oeuf)
1 cs
Vinaigre de vin blanc
(Contient Sulfites)