Wraps de steak grillé BBQ et poivrons doux
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Wraps de steak grillé BBQ et poivrons doux

Wraps de steak grillé BBQ et poivrons doux

avec salade de maïs et de jeunes légumes

Un steak juteux et des poivrons doux sont enveloppés avec amour dans un pain plat grillé au fromage, et ce n'est que l'un des trois composants de cette recette de grillades. Accompagné de maïs sucré et d'une salade de tomates juteuses et de concombres croquants, le souper de ce soir est une célébration des saveurs estivales du barbecue.

étiquettes:
Nouveau
Allergènes:
Soya
Lait
Blé
Moutarde
Oeuf
Sulfites

Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation35 minutes
Temps de cuisson12 minutes
DifficultéIntermédiaire

Ingrédients

quantité par portion

285 g

Steak de haut de surlonge

2 pièce(s)

Pain plat

(Contient Soya, Lait, Blé Peut contenir Soya)

2 pièce(s)

Épi de maïs

1 pièce(s)

Poivron

2 pièce(s)

Mini concombres

113 g

Petites tomates

7 g

Ciboulette

1 tasse(s)

Monterey Jack, râpé

(Contient Lait)

4 cs

Sauce BBQ

(Contient Moutarde Peut contenir Sésame, Soya, Sulfites, Blé, Crustacés, Oeuf, Poisson, Lait)

2 cs

Mayonnaise

(Contient Oeuf, Moutarde Peut contenir Blé, Crustacés, Poisson, Moutarde, Sésame, Soya, Lait, Sulfites, Oeuf)

1 cs

Mélange d’épices acidulé à l’ail

(Contient Sulfites)

1 cs

Vinaigre de riz assaisonné

(Contient Sulfites)

Pas inclus dans votre livraison

½ cc

Sucre*

2 cs

Huile*

0.13 cc

Sel*

0.13 cc

Poivre*

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Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)1080 kcal
Graisses49 g
dont saturés17 g
Glucides99 g
dont sucres32 g
Fibres8 g
Protéines60 g
Cholestérol135 mg
Sel1650 mg
Gras Trans1 g
Potassium1500 mg
Calcium550 mg
Fer9 mg

Ustensiles

Bol à mélanger, moyen
Petit bol
Cuillères à mesurer
Grand bol
Assiette peu profond
Papier aluminium

Instructions

Prep
1
  • Quarter pepper, then remove seeds and core.
  • Thinly slice cucumbers.
  • Halve tomatoes.
  • Thinly slice chives
  • Husk corn, then halve crosswise.
Make salad and BBQ-mayo sauce
2
  • Add vinegar, 1/2 tsp (1 tsp) sugar and 1 tbsp (2 tbsp) oil to a medium bowl. Season with salt and pepper. Stir to mix.
  • Add cucumber, tomatoes and half the chives. Toss to coat.
  • Combine mayo and half the BBQ sauce in a small bowl. 
Prep steak and veggies
3
  • Add corn, peppers and 1 tbsp (2 tbsp) oil to a large bowl. Season with half the Zesty Garlic Blend, salt and pepper. Toss to coat.
  • Pat steaks dry with paper towels. Add steak, and remaining BBQ sauce to a shallow dish. Flip to coat. Season with remaining Zesty Garlic Blend, salt and pepper.
Grill veggies
4
  • Add corn to grill. Close lid and grill, turning occasionally, until tender and grill marks form, 8-10 min.
  • Add peppers to grill, skin side down. Close lid and grill, flipping once until tender and grill marks form, 4-5 min per side.
Grill steaks
5
  • Add steaks to grill. Close lid and grill, flipping steaks once, until cooked to desired doneness, 3-6 min per side.**
  • Transfer veggies and steak to a tray or plate. Loosely cover with foil and set aside to rest, 2-3 min. 
  • Add flatbreads to grill. Sprinkle cheese over top. Cover until flatbreads are toasted and cheese melts, 2-3 min.
  • Thinly slice peppers.
  • Thinly slice steak.
Finish and serve
6
  • Cut flatbread in half crosswise. (NOTE: if you prefer to have 1 large wrap, leave whole.) Arrange on a clean surface. Top with peppers and steak.
  • Divide wraps, salad and corn between plates.
  • Drizzle some BBQ-mayo sauce over wraps
  • Sprinkle remaining chives over wraps.
  • Serve any remaining sauce on the side for dipping.