"Souped-Up" Lunch Ramen
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"Souped-Up" Lunch Ramen

with Nori

It's as simple as boiling a kettle and assembleing all your favourite ramen toppings in one bowl! Umami packed and full of chewy ramen noodles for a lunch everyone will be jealous of!

étiquettes:
Dîner
Allergènes:
Moutarde
Sésame
Soya

Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation10 minutes
Temps de cuisson5 minutes
DifficultéIntermédiaire

Ingrédients

/ sert 1 personnes

1 pièce(s)

Oignon vert

2 cc

Sriracha

(Peut contenir Sésame, Soya, Blé, Poisson, Moutarde, Lait, Oeuf, Sulfites, Crustacés)

4 cs

Sauce hoisin

(Contient Moutarde, Sésame, Soya Peut contenir Sulfites, Crustacés, Oeuf, Poisson, Lait)

1 pièce(s)

Bok choy de Shanghai

2 pièce(s)

Radis

7 g

Coriandre

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Informations nutritionnelles

/ par portion
Énergie (kcal)0 kcal
Graisses0 g
dont saturés0 g
Glucides0 g
dont sucres0 g
Fibres0 g
Protéines0 g
Cholestérol0 mg
Sel0 mg
Gras Trans0 g
Potassium0 mg
Calcium0 mg
Fer0 mg

Ustensiles

Verre doseur
Papier aluminium
Film plastique

Instructions

1

Bring 2 1/2 cups of water to a boil in a kettle or small pot over high heat. While water comes to a boil, halve egg. Thinly slice or cut the green onion. Tear or cut nori into bite-sized pieces.

2

Add noodles, broth packet, carrots, half the green onions and half the nori to a large soup bowl. Carefully pour boiling hot water, over top. Cover with plastic wrap or foil. Allow noodles to steep, until tender, 2-3 min.

3

Top ramen with eggs, remaining nori and remaining green onions. Drizzle sriracha over top, if desired.