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with Peanuts and Rainbow Slaw

Tonight's dinner comes in like a flavour-loaded bolt of lighting. Featuring, sweet, tangy and slightly spicy, it's a real trifecta of deliciousness. The only thing faster than the cook time will be how quickly you devour it!

étiquettes:
Rapido
Allergènes:
Crevettes
Sulfites
Blé
Arachides
Oeuf
Moutarde
Soya

Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation20 minutes
Temps de cuisson5 minutes
DifficultéIntermédiaire

Ingrédients

quantité par portion

285 g

Crevettes

(Contient Crevettes)

6 pièce(s)

Tortillas de farine

(Contient Sulfites, Blé Peut contenir Oeuf, Lait, Noix, Sésame, Soya, Blé)

170 g

Mélange pour salade de chou

56 g

Mélange printanier

1 pièce(s)

Poivron

2 pièce(s)

Oignon vert

28 g

Arachides, hachées

(Contient Arachides Peut contenir Lait, Moutarde, Arachides, Soya, Sulfites, Noix, Oeuf, Gluten)

2 cs

Sauce au chili doux

(Peut contenir Noix, Blé, Poisson, Sulfites, Soya, Lait, Gluten, Sésame, Crustacés, Oeuf, Moutarde)

2 cs

Mayo épicée

(Contient Oeuf, Moutarde Peut contenir Oeuf, Soya, Noix, Poisson, Crustacés, Moutarde, Sulfites, Sésame, Lait, Blé, Gluten)

1 cs

Vinaigre de riz assaisonné

(Contient Sulfites)

1 cs

Mélange d'épices Moo Shu

(Contient Blé, Soya, Sulfites Peut contenir Noix, Soya, Lait, Sulfites, Sésame, Arachides, Blé, Triticale, Moutarde)

Pas inclus dans votre livraison

2 cs

Huile*

0.13 cc

Sel*

0.13 cc

Poivre*

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Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)750 kcal
Graisses36 g
dont saturés6 g
Glucides74 g
dont sucres21 g
Fibres6 g
Protéines33 g
Cholestérol195 mg
Sel2030 mg
Gras Trans0.1 g
Potassium900 mg
Calcium300 mg
Fer5 mg

Ustensiles

Grand bol
Cuillères à mesurer
Passoire
Grande poêle antiadhésive
Bol à mélanger, moyen

Instructions

1
  • Core, then cut pepper into 1/8-inch slices.
  • Thinly slice green onions.
2
  • Add vinegar, half the sweet chilli sauce and 1 tbsp (2 tbsp) oil to a large bowl. Season with salt and pepper. Stir to combine.
  • Add coleslaw cabbage mix, peppers and half the green onions. Toss to coat.
3
  • Heat a large non-stick pan over medium-high heat.
  • While the pan heats, using a strainer, drain and rinse shrimp, then pat dry with paper towels. 
  • Add shrimp, Moo Shu Spice Blend and 1/2 tbsp (1 tbsp) oil to a medium bowl. Season with salt and pepper. Toss to coat.
  • When hot, add 1/2 tbsp (1 tbsp) oil to the pan, then shrimp. Cook, stirring occasionally, until shrimp just turn pink, 2-3 min.**
  • Remove from heat. Stir in remaining sweet chili sauce.
Warm tortillas (optional)
4
  • Just before serving, wrap tortillas in paper towels.
  • Microwave until tortillas are warm and flexible, 30 sec-1 min. (TIP: You can skip this step if you don't want to warm the tortillas!)
  • Add spring mix to the bowl with slaw. Toss to combine.
5
  • Arrange tortillas on a clean surface.
  • Top with some of the slaw and shrimp.
  • Sprinkle peanuts and remaining green onions over top.
  • Drizzle spicy mayo over top.
  • Divide wraps between plates.
  • Serve any remaining slaw on the side.