Elevate your steak night with this mouthwatering combo of juicy steaks and succulent queen scallops. The scallops are bathed in a rich white wine sauce that’s perfect for dipping. Served alongside roasted green beans and golden, buttery garlic bread, this dish is as indulgent as it is delicious. The real magic? Sopping up every last drop of that velvety sauce with the garlic bread!
Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.
285 g
Steak de haut de surlonge
227 g
Vanneau
(Contient Pétoncles)
2 pièce(s)
Pain à sandwich
(Contient Blé, Orge Peut contenir Noix, Sésame, Soya)
4 cs
Tartinade à l'ail
(Contient Soya Peut contenir Sulfites, Lait)
4 cs
Vin blanc de cuisine
(Contient Sulfites Peut contenir Sésame, Blé, Gluten, Noix, Moutarde, Soya, Oeuf, Poisson, Lait, Sulfites, Crustacés)
1 pièce(s)
Échalote
170 g
Haricots verts
4 g
Sel d'ail
(Peut contenir Lait, Sulfites, Blé, Noix, Triticale, Moutarde, Soya, Sésame, Arachides)
10 g
Mélange d'épices pour sauce crémeuse
(Contient Blé Peut contenir Noix, Lait, Moutarde, Arachides, Sésame, Soya, Sulfites)
7 g
Persil
½ cs
Moutarde de Dijon
(Contient Moutarde Peut contenir Poisson, Lait, Sésame, Oeuf, Blé, Crustacés, Soya, Gluten, Sulfites)
2 cs
Beurre*
(Contient Lait)
1.5 cs
Huile*
0.13 cc
Sel*
0.12 cc
Poivre*