Brunch just got a whole lot sweeter! These candied pecan crêpes are the perfect way to start the weekend with toasty notes of brown sugar and spiced apple to compliment the delicious flavour of maple syrup. They're served with a side of crispy bacon to really complete the breakfast spread.
Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.
100 g
Tranches de bacon
1.5 tasse(s)
Farine tout usage
(Contient Blé Peut contenir Noix, Blé, Poisson, Oeuf, Sulfites, Sésame, Arachides, Crustacés, Soya, Lait)
2 pièce(s)
Œuf
(Contient Oeuf)
237 ml
Lait
(Contient Lait)
4 cs
Sirop d'érable
56 g
Pacanes
(Contient Pacanes, Noix Peut contenir Noix)
1 cc
Cannelle moulue
(Peut contenir Blé, Lait, Soya, Arachides, Triticale, Sulfites, Noix, Moutarde, Sésame)
4 cs
Cassonade
(Peut contenir Moutarde, Soya, Oeuf, Poisson, Blé, Noix, Arachides, Sulfites, Crustacés, Sésame, Lait)
1 pièce(s)
Pomme Gala
0.19 cc
Sel*
5 cs
Beurre*
2 cs
Sucre*