Sundried Tomato Flatbread
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Sundried Tomato Flatbread

Sundried Tomato Flatbread

with Olives

Focaccia comes together in no time with pre-made pizza dough. Studded with olives and sundried tomato pesto for the perfect pasta side!

Allergènes:
Blé
Sulfites
Lait

Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation20 minutes
Temps de cuisson5 minutes
DifficultéIntermédiaire

Ingrédients

/ sert 2 personnes

340 g

Pâte à pizza

(Contient Blé Peut contenir Moutarde, Sésame, Sulfites, Orge, Oeuf, Lait, Soya)

30 g

Olives mélangées

(Peut contenir Lait, Sulfites)

¼ tasse(s)

Pesto de tomates séchées au soleil

(Contient Sulfites, Lait Peut contenir Soya, Sulfites)

¼ tasse(s)

Parmesan, râpé grossièrement

(Contient Lait)

113 g

Petites tomates

Pas inclus dans votre livraison

1 cs

Huile*

0.06 cc

Sel*

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Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)600 kcal
Graisses23 g
dont saturés4 g
Glucides83 g
dont sucres7 g
Fibres4 g
Protéines19 g
Cholestérol5 mg
Sel1210 mg
Gras Trans0.1 g
Potassium400 mg
Calcium200 mg
Fer7.5 mg

Ustensiles

Plat de cuisson de 20x20 cm
Cuillères à mesurer

Instructions

Prep dough
1
  • Grease an 8x8-inch baking dish with 1 tbsp oil.
  • Place dough in the baking dish. Using your fingers, stretch and push dough towards the sides to completely cover the bottom of the dish.
  • Set aside and let dough rest, 2-3 min.
Prep
2
  • Meanwhile, halve tomatoes.
  • Drain, then roughly chop olives.
Assemble and bake
3
  • Using your fingers, stretch and push dough again towards the sides of the dish. (NOTE: The dough should now hold its shape.)
  • Top dough with tomatoes and olives.
  • Dollop sun-dried tomato pesto over top, then sprinkle with Parmesan and season with salt.
  • Bake focaccia in the middle of the oven until golden-brown and cooked through, 14-16 min.
Finish and serve
4
  • Allow focaccia to cool for 5-6 min.
  • Remove focaccia from the dish. Slice and serve.