Surlonge de bœuf
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Surlonge de bœuf

Surlonge de bœuf

2 portions | Un régal pour les carnivores à chaque bouchée

Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation
Temps de cuisson
DifficultéIntermédiaire

Ingrédients

/ sert 2 personnes

285 g

Steak de haut de surlonge

sideBannerName

Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)190 kcal
Graisses6 g
dont saturés2.5 g
Glucides0 g
dont sucres0 g
Fibres0 g
Protéines32 g
Cholestérol75 mg
Sel85 mg
Gras Trans0.2 g
Potassium500 mg
Calcium10 mg
Fer3.5 mg

Instructions

1
  • Pat steaks dry with paper towels, then season with salt and pepper.
  • In a large non-stick pan, heat 1 tbsp oil (double for 4 portions) over medium-high heat.
  • When the pan is hot, add steaks. Cook for 4-6 min per side, until cooked to desired doneness.**


**Health Canada recommends cooking beef to a minimum internal temperature of 145ºF.