Brochettes de poulet sucré et d’ananas
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Brochettes de poulet sucré et d’ananas

Brochettes de poulet sucré et d’ananas

avec salade de pommes de terre

Appelez les enfants et préparez un repas familial amusant tous ensemble! Enfilez des morceaux d’ananas, de poivron et de poulet aux épices BBQ sur les brochettes et faites cuire sur la grille du barbecue. La salade crémeuse de pommes de terre est l’accompagnement savoureux parfait pour ce repas préparé au barbecue.

étiquettes:
Familiale
Allergènes:
Oeuf
Moutarde

Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation30 minutes
Temps de cuisson
DifficultéIntermédiaire

Ingrédients

quantité par portion

340 g

Filets de poitrines de poulet

95 g

Ananas

6 pièce(s)

Brochettes en bois

160 g

Poivron

460 g

Pomme de terre Russet

2 pièce(s)

Oignons verts

2 cs

Mayonnaise

(Contient Oeuf, Moutarde)

1 cs

Assaisonnement BBQ

1 cs

Moutarde à l’ancienne

(Contient Moutarde)

4 cs

BBQ Sauce

(Contient Moutarde)

Pas inclus dans votre livraison

½ cs

Huile*

¼ cc

Sel et Poivre*

sideBannerName

Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)660 kcal
Graisses20 g
dont saturés4 g
Glucides74 g
dont sucres25 g
Fibres6 g
Protéines46 g
Cholestérol135 mg
Sel1220 mg

Ustensiles

Casserole moyenne
Éplucheur
Verre doseur
Cuillères à mesurer
Essuie-tout
Bol à mélanger, moyen
Passoire

Instructions

Cook potatoes
1

Bientôt disponible!

Marinate chicken
2

While potatoes cook, pat chicken dry with paper towels, then cut into 2-inch pieces. Add chicken, BBQ Seasoning and 1/2 tbsp oil (dbl for 4 ppl) to medium bowl. Season with salt, then toss to coat.

Prep
3

Core, then cut pepper into 1-inch pieces. Cut pineapple into 1-inch pieces. Thinly slice green onions.

Assemble skewers and grill
4

Alternately thread peppers, pineapple and chicken onto skewers. Add skewers to grill. Reduce heat to medium, close lid and grill, turning often, until chicken is cooked through, 3-4 min per side.**

Make potato salad
5

When potatoes are fork-tender, drain and return to the same pot, off heat. Add mustard, mayo and half the green onions. Season with pepper, then gently stir to coat.

Finish and serve
6

Divide skewers and potato salad between plates. Sprinkle remaining green onions over top. Serve with BBQ sauce on the side, for dipping.