Appelez les enfants et préparez un repas familial amusant tous ensemble! Enfilez des morceaux d’ananas, de poivron et de poulet aux épices BBQ sur les brochettes et faites cuire sur la grille du barbecue. La salade crémeuse de pommes de terre est l’accompagnement savoureux parfait pour ce repas préparé au barbecue.
Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.
340 g
Filets de poitrines de poulet
95 g
Ananas
6 pièce(s)
Brochettes en bois
160 g
Poivron
460 g
Pomme de terre Russet
2 pièce(s)
Oignons verts
2 cs
Mayonnaise
(Contient Oeuf, Moutarde)
1 cs
Assaisonnement BBQ
1 cs
Moutarde à l’ancienne
(Contient Moutarde)
4 cs
BBQ Sauce
(Contient Moutarde)
½ cs
Huile*
¼ cc
Sel et Poivre*
Bientôt disponible!
While potatoes cook, pat chicken dry with paper towels, then cut into 2-inch pieces. Add chicken, BBQ Seasoning and 1/2 tbsp oil (dbl for 4 ppl) to medium bowl. Season with salt, then toss to coat.
Core, then cut pepper into 1-inch pieces. Cut pineapple into 1-inch pieces. Thinly slice green onions.
Alternately thread peppers, pineapple and chicken onto skewers. Add skewers to grill. Reduce heat to medium, close lid and grill, turning often, until chicken is cooked through, 3-4 min per side.**
When potatoes are fork-tender, drain and return to the same pot, off heat. Add mustard, mayo and half the green onions. Season with pepper, then gently stir to coat.
Divide skewers and potato salad between plates. Sprinkle remaining green onions over top. Serve with BBQ sauce on the side, for dipping.