Sandwich au haloumi grillé
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Sandwich au haloumi grillé

Sandwich au haloumi grillé

avec ail et salade de tomates anciennes

Nous accompagnons ce sandwich au haloumi doré de rubans de courgettes, d’une salade pleine de fraîcheur aux tomates anciennes et d’une mayo parfumée aux herbes, pour un repas simple, mais copieux.

Allergènes:
Lait
Gluten
Moutarde
Sulfites
Oeuf

Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation30 minutes
Temps de cuisson
DifficultéFacile

Ingrédients

quantité par portion

200 g

Haloumi

(Contient Lait)

113 g

Tomates multicolores

7 g

Persil

7 g

Origan

2 pièce(s)

Petit pain ciabatta

(Contient Gluten)

1.5 cc

Moutarde de Dijon

(Contient Moutarde, Sulfites)

200 g

Courgette

113 g

Bébés épinards

3 g

Ail

2 cs

Mayonnaise

(Contient Oeuf, Sulfites, Moutarde)

1 cs

Vinaigre de vin blanc

(Contient Sulfites)

1 cc

Flocons de piment

Pas inclus dans votre livraison

3 cs

Sucre*

1 cc

Huile*

2 g

Sel et Poivre*

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Informations nutritionnelles

Énergie (kJ)0 kJ
Énergie (kcal)880 kcal
Graisses61 g
dont saturés22 g
Glucides55 g
dont sucres6 g
Fibres5 g
Protéines31 g
Cholestérol115 mg
Sel2230 mg

Instructions

PREP
1

Hacher finement le persil. Hacher finement 1 c. à table d'origan (doubler pour 4 pers). Couper les tomates en deux. À l'aide d'un épluche-légumes, faire de longs rubans de courgette. Peler, puis émincer ou presser l’ail. Couper le haloumi en tranches de 0,5 cm (1/4 po). Rincer le haloumi à l'eau froide et le sécher avec un essuie-tout. Poivrer.

MAKE CONDIMENTS
2

Whisk together mustard, vinegar, half the garlic, 1 tsp sugar, 2 tbsp oil (dbl both for 4 ppl) and 1/4 tsp chili flakes (NOTE: Reference Heat Guide) in a large bowl. Set aside. Stir together parsley, oregano, mayo and remaining garlic in a small bowl. Season with salt and pepper. Set aside.

FRY HALLOUMI
3

Heat a large non-stick pan over medium heat. When hot, add 1 tbsp oil (dbl for 4 ppl), then halloumi slices. Pan-fry, until golden-brown, 1-2 min per side. (TIP: Cook in 2 batches for 4 ppl, using 1 tbsp oil for each batch!) Set aside.

TOAST BUNS
4

While halloumi cooks, halve ciabatta buns. Arrange ciabatta halves, cut-side up, on a baking sheet. Toast in middle of oven, until golden-brown, 2-3 min. (TIP: Keep an eye on your ciabatta so that it doesn't burn!)

ASSEMBLE SALAD
5

Add spinach and zucchini ribbons to the large bowl with dressing. Toss together. Season with salt and pepper.

FINISH AND SERVE
6

Spread herb-mayo over bottom buns, top with the halloumi slices and some salad. Top with the top bun. Add tomatoes to remaining salad and toss together. Divide garlic halloumi sandwiches between plates. Serve remaining salad on the side.