TEST Chicken Fingers
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Tasty Chicken Fingers with a yummy salad!

Allergènes:
Sulfites

Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation
Temps de cuisson
DifficultéIntermédiaire

Ingrédients

quantité par portion

2 pièce(s)

Poitrines de poulet

56 g

Mélange printanier

¼ tasse(s)

Fromage de chèvre

1 cs

Vinaigre balsamique

(Contient Sulfites)

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Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)220 kcal
Graisses5 g
dont saturés1 g
Glucides2 g
dont sucres2 g
Fibres0 g
Protéines39 g
Cholestérol125 mg
Sel85 mg
Gras Trans0 g
Potassium600 mg
Calcium20 mg
Fer1 mg

Ustensiles

Plaque de cuisson
Grand bol
Fouet
Cuillères à mesurer

Instructions

1

Pat chicken dry with paper towels. Season all over with salt and pepper.

2

On a baking sheet, arrange chicken in a single layer. Bake in the middle of the oven, until chicken is cooked through, 14-16 min.

3

Whisk together 2 tbsp oil (dbl for 4 ppl) and balsamic vinegar in a large bowl. Season with salt and pepper. Add spring mix and goat cheese to coat.

4

Divide baked chicken tenders between plates. Serve with salad on the side.