Sandwichs aux crevettes et cheddar fondu
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Sandwichs aux crevettes et cheddar fondu

Sandwichs aux crevettes et cheddar fondu

avec rondelles de pommes de terre et mayo acidulé

Plongez dans le bonheur du fromage avec nos sandwichs fondants aux crevettes et au cheddar! Savourez les croustillants rondelles de pommes de terre rôties en accompagnement et la salade de chou marinée. Cette combinaison enjouée de saveurs et de textures ne manquera pas de faire danser vos papilles!

étiquettes:
Rapido
Familiale
Allergènes:
Crevettes
Sulfites
Orge
Blé
Lait
Moutarde
Oeuf

Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation25 minutes
Temps de cuisson5 minutes
DifficultéIntermédiaire

Ingrédients

quantité par portion

285 g

Crevettes

(Contient Crevettes)

2 cs

Mélange d’épices acidulé à l’ail

(Contient Sulfites)

2 pièce(s)

Pain à sandwich

(Contient Orge, Blé)

¼ tasse(s)

Cheddar, râpé

(Contient Lait)

90 ml

Cornichon à l'aneth, en tranches

1 pièce(s)

Tomate

350 g

Pomme de terre rouge

2 cs

Mayo épicée

(Contient Moutarde, Oeuf Peut contenir Sulfites, Blé, Crustacés, Poisson, Lait, Sésame, Soya)

170 g

Mélange pour salade de chou

Pas inclus dans votre livraison

2 cs

Huile*

0.13 cc

Sel*

0.13 cc

Poivre*

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Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)760 kcal
Graisses31 g
dont saturés7 g
Glucides86 g
dont sucres7 g
Fibres8 g
Protéines38 g
Cholestérol205 mg
Sel2470 mg
Gras Trans0.3 g
Potassium1350 mg
Calcium250 mg
Fer5.5 mg

Ustensiles

Plaque de cuisson
Cuillères à mesurer
Grande poêle antiadhésive
Essuie-tout
Bol à mélanger, moyen

Instructions

Bake potato coins
1
  • Cut potatoes into 1/4-inch rounds.
  • Add potatoes, half the Zesty Garlic Spice Blend and 1 tbsp oil to a parchment-lined baking sheet. (NOTE: For 4 ppl, use 2 baking sheets, with 1 tbsp oil per sheet.) Season with salt and pepper, then toss to coat.
  • Roast in the middle of the oven, flipping halfway through, until tender and golden-brown, 18-22 min. (NOTE: For 4 ppl, roast in the middle and bottom of the oven, rotating sheets halfway through.)
Cook shrimp
2
  • Using a strainer, drain and rinse shrimp. Pat dry with paper towels. Season with salt, pepper and remaining Zesty Garlic Spice Blend.
  • Heat a large non-stick pan over medium heat.
  • When hot, add 1 tbsp (2 tbsp) oil, then shrimp. Cook, stirring occasionally, until shrimp just turn pink, 3-4 min.**
Prep
3
  • Meanwhile, add pickle brine to a medium bowl.  Finely chop pickles. 
  • Cut tomatoes into 1/4-inch slices.  
  • Add spicy mayo, pickles and coleslaw cabbage mix to the medium bowl with the pickle brine. Season with salt and pepper, then stir to combine. 
Assemble melts
4
  • Halve sandwich buns. Add sandwich buns to an unlined baking sheet, cut-side up. 
  • Top bottom buns with shrimp, then sprinkle with cheese.
Bake melts
5
  • Transfer melts to the top of the oven.
  • Bake until cheese is golden-brown and melty, 3-4 min. 
Finish and serve
6
  • Top shrimp with some slaw and tomato slices. Close with top bun. 
  • Divide shrimp melts and potato coins between plates. Serve remaining coleslaw on the side. 
Modularity Step (under step 2)
7

If you've opted to get shrimp, using a strainer, drain and rinse shrimp. Pat dry with paper towels. Season the same way as the recipe instructs you to season the tilapia. Cook, stirring occasionally, until shrimp just turn pink, 3-4 min.** Continue with rest of recipe as written.